Obavijesti

News

Komentari 275

Otac obišao mjesto tragedije: Suze su mu se slijevale niz lice

Otac obišao mjesto tragedije: Suze su mu se slijevale niz lice
1

Štefanija L. (73) u teškom je psihičkom stanju nakon što je u Samoboru autom usmrtila dječaka (6). U nedjelju su je hospitalizirali. Kobnog dana je žurila na misu u Tabor

VIDEO

Još se nije potpuno oporavila od tragedije u kojoj joj je prije 20-ak godina poginuo sin, od ovoga neće nikad. I njezin život je sad uništen, rekla nam je susjeda Štefanije L. (73) iz Samobora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Kobne subote oko 18 sati Štefanija je, priča nam susjeda, krenula od kuće Smartom u Tabor na misu. Kako je zaključila policija nakon očevida, vozila je prebrzo te je na pješačkom prijelazu na Trgu kralja Tomislava u samom centru Samobora naletjela na dvoje djece koja su, u pratnji majke (45), prelazila cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tuga u Samoboru: Vozačica (73) zbog neprilagođene brzine nalet...

Tuga u Samoboru: Vozačica (73) zbog neprilagođene brzine naletjela na djecu koja su s majkom prelazila cestu, dječak (6) je poginuo Više na http://bit.ly/2zh2O6g

Posted by 24sata on 19. studenoga 2017

Dječak (6) zadobio je teške, po život opasne ozljede, uslijed kojih je oko 19 sati preminuo u Dječjoj bolnici u Zagrebu. Njegov brat (9) u nesreći je lakše ozlijeđen, no bio je pod šokom. Pustili su ga iz bolnice u nedjelju. 

Na pješačkom prijelazu na kojemu je dječak stradao i u ponedjeljak su gorjele svijeće, a netko je ostavio i sliku anđela.

Otac je hitno krenuo prema Zagrebu: Putem je saznao strašnu vijest...

Samoborci još pod dojmom prepričavaju detalje nesreće kakvu dugo ne pamte. 

Dječakova obitelj se doselila u Samobor iz Slavonskog Broda prije nekoliko godina. 

- Dječakova majka često je boravila u Samoboru te se zaljubila u ovaj grad i ovaj kraj. Znala je tu po šumama brati gljive i kestene te dolaziti na kremšnite u grad. Silno je željela doći tu živjeti pa je obitelj napustila Brod i kupila stan na ulazu u grad - ispričala nam je njezina poznanica.

Njegova majka radi u osnovnoj školi u Zagrebu, a otac u inozemstvu. 

U subotu nakon nesreće nazvala ga je supruga i rekla da su imali udes, da je mlađi sin jako loše te da brzo dođe. On je odmah iz Austrije krenuo prema Zagrebu i putem doznao stravičnu vijest.

U nedjelju je uspio smoći snage i doći na Trg kralja Tomislava kako bi vidio gdje mu je sin stradao. Niz lice su mu se slijevale suze dok je koračao prema pješačkom prijelazu na kojemu je vozačica udarila mališana.

Uz njega su bili članovi obitelji. U tišini su zapalili lampaše i položili cvijeće te otišli. Nitko od obitelji ni u ponedjeljak nije želio razgovarati. 

Iz vrtića koji je dječak pohađao tek su šturo poručili da nemaju komentara. Kako doznajemo, nesreća ih je sve duboko pogodila te su zatražili pomoć Kriznog stožera ministarstva. 

Vozačica je u šoku: Hospitalizirali su je

U šoku je i vozačica Štefanija L., koju je tužiteljstvo pustilo da završetak istrage čeka na slobodi. Policija je protiv nje podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a kako doznajemo, nije bila pod utjecajem alkohola.
Nesreću je, kaže nam susjeda, jako teško podnijela, zbog čega ju je suprug u nedjelju odvezao u bolnicu u Zagreb, gdje su je hospitalizirali. 

- Strašno voli djecu. Često su je znali posjetiti moji unuci i uvijek bi im se veselila. Sin joj je preminuo u skoku padobranom dok je imao 22, 23 godine. Djece nije imao, kao ni njezin drugi sin koji vodi kafić u centru Samobora - ispričala je susjeda. Kaže da vozačica s obitelji živi u Samoboru više od 20 godina. Suprug se bavio autoprijevozništvom, zbog čega su jedno vrijeme živjeli u Ljubljani u Sloveniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 275
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1