Obavijesti

News

Komentari 36

Otac u bijegu ostavio kćer, a sinom je udario čuvaricu

Otac u bijegu ostavio kćer, a sinom je udario čuvaricu
3

Muškarac (29) ukrao je remen dok je kupovao s dvoje djece. To su uočile prodavačice i tražile ga da vrati remen. Glavom dijete udario je zaštitarku u bijegu

VIDEO

M. L. (29) je u ponedjeljak u 14.25 sati s dvoje djece šetao virovitičkim Kauflandom. Za oko mu je zapeo crni remen, koji se nalazio na odjelu s odjećom.
- Djevojčicu od oko pet godina držao je za ruku, a dječaka starog oko tri godine vozio je na kolicima u koja je već stavio nekoliko manjih artikala. U jednom se trenutku sagnuo, kao da nešto gleda, ali sam primijetila kako je na svoj struk na brzinu navukao remen i prekrio ga majicom - kaže zaštitarka B. A. (35). Nastavila ga je pratiti kroz trgovinu. Nakon što je prošao blagajnu, zamolila ga je da s njom pođe u njezinu prostoriju. Muškarac je dječaka stavio na kolica kako mu netko ne bi ukrao stvari koje je kupio, ali je na nagovor zaštitarke djecu poveo sa sobom. U prostoriji je tražila da joj pokaže račun i da sve izvadi iz džepova, a onda mu je rekla da skine “opasač”. Muškarac se pravio da ne zna što to znači, zgužvao je račun i s mlađim djetetom počeo bježati. Kći je počela plakati i potrčala je za tatom, koji je gurajući kolica istrčao iz Kauflanda. U međuvremenu netko od zaposlenika je pozvao policiju, a zaštitarka je preko parkirališta počela trčati za kradljivcem.
- Rekla sam mu da vrati remen vrijedan 69,99 kuna pa će biti slobodan. No on mi je ponudio da se mi 'nagodimo’. Opet sam tražila da vrati remen. Primijetio je da policija dolazi pa sam ga uhvatila za desnu ruku. Muškarac je u jednom trenutku djetetovom glavicom udario u moju glavu. Zamaglilo mi se, koraknula sam unatrag i spotaknula se u betonski stup, a on je bježao dok je dijete u naručju plakalo. Nakon nekoliko metara policija ga je uhvatila - ispričala nam je zaštitarka.
Doznajemo kako je upornoj i revnoj  zaštitarki lakše ozlijeđena glava. Dječak ima masnicu na glavi, a tijekom incidenta mališan se od straha i pomokrio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.