Obavijesti

News

Komentari 62

Otac je ubio dvoje maloljetne djece pa pokušao samoubojstvo

Nešad Đedović (32). On je u svom automobilu iz vatrenog oružja ustrijelio dvanestogodišnju kćer i sina koji je imao pet i pol godina. Nakon toga je nekoliko metaka ispalio i u sebe

VIDEO

Dvoje maloljetne djece ubijeno je u srijedu u mjestu Lipnici kod Tuzle u Bosni i Hercegovini a kao ubojica je identificiran njihov otac koji je nakon ovog teškog zločina pokušao počiniti samoubojstvo.

Glasnogovornik policije Tuzlanske županije Izudin Šarić potvrdio je kako je ubijeno dvoje djece a njihov otac je u teškom stanju prebačen u bolnicu.

"Muškarac je pucao u dvoje djece a zatim je pokušao izvršiti samoubojstvo", kazao je Šarić nakon zločina počinjenog u večernjim satima.

"Dnevni avaz" je objavio kako je ubojica osoba po imenu Nešad Đedović (32). On je u svom automobilu iz vatrenog oružja ustrijelio dvanestogodišnju kćer i sina koji je imao pet i pol godina. Nakon toga je nekoliko metaka ispalio i u sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Djevojčica je ubijena na mjestu a dječak je još davao znakove života kada je prispjela hitna pomoć no ubrzo je i on preminuo.

Policija pokušava utvrditi motiv ovog zločina a prema medijskim navodima djeca su živjela s ocem nakon što ih je majka napustila i otišla u Njemačku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a