Obavijesti

News

Komentari 144

Otac upucanog mladića: 'On je još nakon nesreće bio mrtav...'

Otac upucanog mladića: 'On je još nakon nesreće bio mrtav...'
1

Italija: Italo D’Elisa je prošao kroz crveno i naletio je na Robertu. Njezin muž ga je ubio iz osvete. Otac Itala kaže da je sin jako patio nakon nesreće i da su obitelji poslali pismo sućuti

VIDEO

Ubio je mrtvaca, protiv mog sina vodili su kampanju mržnje, rekao je Angelo D'Elisa, otac Itala D’Elisa (22) kojeg je ubio Fabio Di Lello da osveti smrt žene. Italo je u srpnju prošle godine naletio na Fabijevu ženu Robertu dok se vozila na skuteru.

Žena (34) je udarila u semafor i poginula. Fabio je u srijedu u gradu Vasto dočekao Itala ispred kafića i u njega ispalio četiri hica. Pištolj je odnio na grob žene i onda se predao policiji. 

- Pisali smo obitelji Roberte, ali nam nisu odgovorili. Fabio i Italo su se trebali susresti, razgovarati, zagrliti i plakati zajedno. Možda bi bili prijatelji, oboje su bili dobre osobe. Zajedno su se trebali boriti protiv mržnje. Svi smo živjeli s boli zbog smrti Roberte - rekao je Angelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rekao je kako je njegov sin nakon smrti Roberte bio jako loše. 

- To je bio pakao. Bojao se izaći iz kuće. Potpuno se zatvorio u sebe. Jedan dan mi je rekao da ne može više i da mora izaći na zrak. Automobil nije ni taknuo nakon nesreće. Bio je u šoku, nije bio pri sebi. Moj sin je bio dobra osoba. Bio je strastveni volonter civilne zaštite i htio je biti vatrogasac, no nakon nesreće svi snovi su mu se srušili. Vraćale su mu se slike nesreće, te žene. Govorio sam mu da će to polako proći. Budio se po noći. Ljudi su ga napadali. Vasto ima 40.000 stanovnika. Njih 1500 bilo je u grupi koja ga je vrijeđala - kaže Angelo.

Sin mu u srijedu otišao iz kuće kao bi napravio krug na biciklu.

- Lijep je dan, idem malo van kako bi razbistrio glavu. Rekao je meni i majci. Nije se više vratio - kaže Angelo.

Dodaje da mu je sin nakon nesreće u bolnici rekao kao nije brzo vozio i nije pobjegao nego je odmah pozvao spasioce, piše Repubblica. 

- Odmah nakon nesreće smo obitelji poginule Roberte napisali pismo i izrazili sućut. Pismo smo svi potpisali. Nisu nam odgovorili. Organizirali su prosvjedne povorke, na Facebooku je otvorena grupa protiv mog sina. On nije bio profesionalni ubojica, bio je mladić od 22 godine - kaže Angelo.

Italo je navodno vozio oko 52/54 kilometara na sat kada je naletio na Robertu Fiat Puntom. Nije bio pod utjecajem alkohola ni droge. No prošao je kroz crveno i uzrokovao nesreću.  Uskoro mu je trebalo početi suđenje.

No, odvjetnik Fabija Di Lelloa tvrdi da Italo nije pokazivao kajanje, bio je arogantan i tvrdio je da će opet voziti motorno vozilo jer mu to treba za posao. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!