Obavijesti

News

Komentari 48

Otišla liječiti depresiju u Indiju, našli je silovanu i obezglavljenu

Otišla liječiti depresiju u Indiju, našli je silovanu i obezglavljenu
4

Latvijka koja je živjela u Dublinu, stigla je u veljači u Indiju na tretmane protiv depresije. Par tjedana kasnije je nestala dok je išla na plažu. Dvojica napadača su je drogirala, silovala i objesila u šumi

VIDEO

Dva tjedna nakon što su pronašli raspadajuće tijelo Latvijke Lige Skromane (33), indijska policija uhitila je dvojicu muškaraca. Kako navode, djevojku su namamili u šumsko područje te drogirali. Nakon što su je silovali, ženu su ubili te njeno tijelo naopako objesili u šumi. 

368158827

Skromane je početkom veljače sa sestrom stigla u indijsku državu Keralu u jedan od popularnih ajurvedskih centara na tretmane protiv depresije. Nestala je nekoliko tjedana kasnije dok je išla prema plaži. Liga je živjela u Dublinu s partnerom Andrewom Jordanom  (35) koji je strahovao da su je oteli kradljivci organa te je i on ubrzo otputovao u Indiju kako bi pomogao u potrazi. 

Irish woman who travelled to India for treatment, mysteriously goes missing

Kako prenosi Sun, napadači su lokalni dileri, a jedan od njih policiji je poznat zbog seksualnog napastovanja  žena i muškaraca. 

Čak ni obdukcija nije otkrila previše detalja o okolnostima smrti zbog raspadajućeg stanja, a tijelo su prema odjeći identificirali njezina sestra Ilze i obiteljski prijatelji. Iz policije u Thiruvananthapuramu rekli su kako je uzrok smrti udarac tupim predmetom u potiljak. Dodali su i kako su napadači tijelo objesili naopako te da je glava pala kako se tijelo počelo raspadati. 

368158895

- Molila sam se Bogu 19. travnja da mi ispuni jednu rođendansku želju, da mi kaže gdje mi je sestra jer je teško podnijeti ovo neznanje. Na moj rođendan, 20. travnja dva su dječaka pronašla ostatke moje sestre. Ovo je bilo dugo putovanje za moju sestru i prošle je kroz ogromnu patnju - napisala je Ilze na društvenim mrežama. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a