Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Otkad vozim preko Uber platforme, imam više vremena

Nakon posljednjeg posla, odlučila sam da više ne želim raditi ni za koga. Vozeći preko Uber platforme sama odlučujem kada i koliko ću voziti, a ostavlja mi dovoljno vremena za još jedan posao

Foto: Uber

"Nakon posljednjeg posla, odlučila sam da više ne želim raditi ni za koga. Vozeći preko Uber platforme sama odlučujem kada i koliko ću voziti, a ostavlja mi dovoljno vremena za još jedan posao. Ako ste predani vožnji, zarada je dobra jer funkcionira po principu ‘koliko voziš, toliko zaradiš", priča Marija koja uz vožnju vodi i dućan zdrave hrane.

Foto: Uber Svaki radni dan preko Uber platforme odvozi po 5-6 sati, i to višekratno kako bi stigla obaviti sve privatne obaveze i one u dućanu. Često jutra i poslijepodneva provodi za volanom, a u međuvremenu nekoliko sati radi u dućanu. Fleksibilnost posla, neovisnost i transparentnost ističe kao najvažnije stvari koje joj Uber pruža.

Foto: Uber "Otkad vozim preko Uber platforme imam više vremena za djecu, iako radim dva posla. Ne moram više moliti obitelj da odu po djecu u školu jer sam ja na poslu. Samo ugasim aplikaciju i nitko me ne pita kamo ću. Odnos Ubera prema vozačima je vrlo korektani i nema zakulisnih računica. Uvijek točno znam koliko sam zaradila", objašnjava Marija i dodaje da je radom u dućanu sa zdravom hranom i vožnjom preko Uber platforme spojila svoje dvije najveće ljubavi: hranu i aute. Od samog početka uživa za volanom i nikad nije osjetila ni mrvicu straha zbog toga što je žena, čak ni subotom kada vozi noćne smjene.

Foto: Uber "Ljudi su oduševljeni kad me vide, posebno žene. S nekim se korisnicima napričam i razmijenim pokoji savjet ili čak recept za kolače. Drugi, pak, vožnju iskoriste da pozavršavaju poslovne obaveze, pa ih ne ometam i vozimo se u tišini. Jedna od zanimljivijih vožnji svakako je bila kad sam mladenku u vjenčanici vozila u vijećnicu da se uda", s osmijehom prepričava Marija i dodaje da su joj jednom dva dječaka pobjegla bez plaćanja, no u takvim slučajevima Uber pokrije trošak kako vozači ne bi bili oštećeni. S obzirom da radi poslove koje voli, dan joj proleti, a svoje slobodno vrijeme najrađe provodi s djecom i u šetnji Cmrokom s kujicom Grace.

Foto: Uber "Svima koji me pitaju preporučim vožnju preko Uber platforme, bez obzira traže li osnovni ili dodatni izvor zarade. Jako je važno znati da ćete na kraju biti pošteno plaćeni za svoj rad, a to je u Uberu sigurno. Iz tog razloga još dugo planiram voziti preko Uber platforme", kaže Marija. 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message