Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte tajne afričke šljive

Otkrijte tajne afričke šljive
2

Prostata ili predstojna žlijezda je muška spolna žlijezda veličine kestena smještena ispod mokraćnog mjehura koja obavija početni dio mokraćne cijevi

Glavna funkcija prostate je proizvodnja sekreta za sjemenu tekućinu (ejakulat). Vjerojatno niti jedan dio tijela muškarca ne izaziva toliko bojazni i nejasnoća kao prostata. Glavni problem koji se javlja kod prostate jest benigna hiperplazija ili dobroćudno povećanje prostate koje započinje u pubertetu te se obično opet nastavlja nakon 50. godine života. Budući da mokraćna cijev prolazi sredinom prostate svaka promjena ima utjecaj i na zdravlje i funkcioniranje mokraćnog sustava. Najnovija MSAM-7 studija pokazuje da funkcioniranje prostate utječe na kvalitetu seksualnog života dok seksualno zdravlje i psihičko stanje muškarca utječu na vitalnost muškarca. Utvrđeno je da većina muškaraca iznad 50 godina i dalje vodi aktivni seksualni život. Potreba za intimnošću ne poznaje granice i godine, stoga seks i dalje može biti ispunjujuć i redovit dio vašeg života.

Odgovore trebamo potražiti u prirodi

Swiss Blanc PRORED3 kapsule razvijene su na temelju prethodno navedene studije MSAM-7 te sadrže jedinstvenu biljnu kombinaciju. Pripravak PRORED3 kombinira tri učinka u jednoj kapsuli. Sadržava ekstrakt kore afričke šljive i lan za jačanje prostate, korijen peruanske mace za jačanje potencije i seksualnog zdravlja, sibirski ginseng, kinesku kustovnicu, soju i gumojilm brijest. Svi sastojci obrađeni su vrhunskim i maksimalno preciznim tehnologijama do završnog oblika kapsule. Afrička šljiva (prunus africana) je biljka koja dolazi iz brdovitih i vlažnih područja južne i srednje Afrike. Dio koji se upotrebljava je kora iz koje se dobiva standardni ekstrakt. Jedna PRORED3 kapsula sadrži 200 mg ekstrakta kore afričke šljive.

Važno je pravilno odabrati

Uvijek si postavljamo pitanje: Kako živjeti zdravije i sretnije? Bez obzira na pozitivan stav i pristup prema životu, ne možemo pobjeći od promjena u našem tijelu koje dolaze s godinama i utječu kako na fizičko tako i na psihičko zdravlje. Kada se radi o zdravlju nas i nama bliskih osoba važno je prihvatiti takve probleme i posegnuti za njihovim najboljim rješenjem.

PRORED3 nudi najjači ekstrakt afričkih šljiva u jednoj kapsuli dnevno (200 mg ekstrakta kore afričke šljive) zajedno s ostalim biljnim ekstraktima za jačinu i ukupnu vitalnost.

Ove jedinstvene kapsule moguće je izravno naručiti od proizvođača uz udobnu i diskretnu dostavu u vaš dom. Nema odlaska u ljekarnu i neugodnih razgovora s ljekarnikom dok iza vas u redu stoje znatiželjni ljudi. Također, PRORED3 je moguće isprobati mjesec dana besplatno, uz plaćanje poštarine u iznosu od 14,97 kn. Isprobajte proizvod nove generacije za njegu prostate, potencije i vitalnosti!

Izvor fotografija: www.freepik.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!