Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrila sam moćno oružje u topljenju sala

Otkrila sam moćno oružje u topljenju sala
1

Moje ime je Maja i odmah ću biti iskrena i reći kako nikada nisam bila neki sportski i atletski tip. Nakon masu neuspješnih dijeta, pronašla sam spas u čudotvornom voću u obliku kapsula

Moje ime je Maja i odmah ću biti iskrena i reći kako nikada nisam bila neki sportski i atletski tip. Jednostavno nisam. Ali isto tako, nikada nisam imala posebnih problema s težinom. Sve bi se brzo topilo kod mene. U mojoj obitelji svi su mršavi. Valjda su to genj, brzi metabolizam.
No, nakon dvoje djece i sjedilačkog načina života, stvari su se na moje zaprepaštenje brzo počele mijenjati. Na gore. U kratkom roku kile su se nakupile. Dobila sam preko 20 kilgrama – salo se nakupilo na bedrima, stražnjici, trbuhu, a ljeti bi me u kratkim rukavima posebno „odavale“ ogromne nadlaktice.

Nakon masu neuspješnih dijeta, pronašla sam spas u čudotvornom voću u obliku kapsula

Riječ je o ekstraktu azijskog voća Garcinie Cambogie, odnosno aktivnoj tvari hidroksicitričnoj kiselini (HCA) čiji su čudotvorni rezultati u mršavljenju zabilježeni još osamdesetih godina prošlog stoljeća, a prvi su ih koristili Holywoodski celebovi.

Od tada je provedeno mnoštvo dodatni istraživanja ovoga pripravka za mršavljenje koji je i ponovno potvrdio snagu prirode koja ima bez premca najbolji pozitivan utjecaj na naš organizam. Daljnjim detaljnim istraživanjem otkrila sam da su švicarski znanstvenici otkrili posebnu metodu koja im je omogućila najčišći mogući ekstrakt aktivne tvari iz Garcinie Cambogie i najviši mogući koncentrat HCA kiseline (60% HCA) koja je u konačnici i odgovorna za topljenje masnih naslaga u nevjerojatno brzom roku. Riječ je o tabletama za mršavljenje pod nazivom PGC500 Complex. Ovaj patentirani proizvod prošao je brojna klinička istraživanja, a učinke je potvrdila i Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA).

Tablete za mršavljenje PGC500 Complex možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 153,00 kn, količine su ograničene!

Moje iskustvo: prijatelji su mislili da sam otišla na liposukciju

Prvih nekoliko tjedana od kako sam počela uzimati kapsule za mršavljenje PGC500 Complex osjetila sam snažan nalet energije – posebice u popodnevnim satima, nakon ručka nisam osjećala umor i iscrpljenost kao i inače. Tu sigurno pomaže i dodatak kalija, kalcija i biljne celuloze. Ova repectura djeluje na način da u organizmu potiče prirodne procese koji izgaraju masne naslage i o prvo tamo gdje je njihova najveća koncentracija – masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici, nadlakticama od žena.

Počela sam se topiti i to sam vidjela po odjeći. Mogla sam ponovno stati u hlače u koje nisam stala mjesecima! I prijatelji su primjetili, kolege s posla – konstantno su pitali što sam napravila, nisu mi vjerovali da su u pitanju „samo“ tablete za mršavljenje, neki su me čak otvoreno pitali jesam li bila na loposukciji??? Kao da imam vremena i novaca za takvo nešto…uostalom, ne bih bila sklona takvom riziku-nikako.

S druge strane, uvjerila sam se u tvrdnje kako ovaj pripravak utječe tako što potiskuje glad – više nisam imala potrebe jesti i stalno nešto grickati između jela, a potreba za slatkišima se drastično smanjila zbog čega sam bila posebno sretna.

Tablete za mršavljenje PGC500 Complex možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 153,00 kn, količine su ograničene!

Istopila sam punih 18 kilograma u dva i pol mjeseca kao od šale

Uz redovito uzimanje po dvije kapsule za mršavljenje PGC500 Complexa dnevno, uz malo vode, nastavila sam jesti sve što inače volim i jedem, nisam se iscrpljivala teškim dijetama niti sam imala osobnog trenera.

Snažna formula koju nam je priroda darovala učinila je svoje i u mom organizmu potaknula prirodne procese koji utiču na jače aktiviranje metabolizma. To je značilo da sam doslovno iz sebe izbacila toksine i masne stanice na prirodan način.

Kapsule za mršavljenje PGC500 Complex djeluju na način da:
-    Sagorjevaju salo nakupljeno na kritičnim točkama u tijelu te potiče prirodno izlučivanje iz organizma
-    Smanjuje opseg struka 8-10 cm
-    U roku od 30 dana uspijeva razgraditi većinu masnih stanica u tijelu zahvaljujući visokoj koncentraciji HCA kiseline
-    Aktivira „uspavani“ metabolizam, posebice nakon 35. godine života
-    Aktivna formula blokira enzim Citrat lyase koji pretvara ugljikohidrate u masne kiseline koje se u konačnici skladište u obliku masnih naslaga u tijelu – posebice u predijelu trbuha kod muškaraca te struka, stražnjice i bedara kod žena
-    Podiže razinu serotonina u krvi, što utječe na poboljšanu kvalitetu života
-    Smanjuje razinu kolesterola u krvi

PGC500 Complex koji je dostupan na hrvatskom tržištu sadrži najviši mogući koncentrat aktivne tvari HCA (60%), a proizveden je u skladu s GMP u certificiranom laboratoriju FDA-e te registriran pri Ministarstvu zdravlja.

Tablete za mršavljenje PGC500 Complex možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 153,00 kn, količine su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj