Obavijesti

News

Komentari 41

Otkrili serijskog ubojicu? Na vjenčanju ubio djevojčicu (8)...

Otkrili serijskog ubojicu? Na vjenčanju ubio djevojčicu (8)...
1

Francuska: Nakon što je Nordahl Lelandais odveo istražitelje do mjesta gdje je ostavio tijelo 8-godišnjakinje, policija vjeruje da bi mogao biti umiješan u još ubojstava. Za još jedno je već osumnjičen...

VIDEO

Nordahl Lelandais (34) odveo je istražitelje do mjesta gdje je prije 6 mjeseci skrio ostatke tijela 8-godišnje Maely de Araujo. 

Djevojčica je tada bila na vjenčanju s roditeljima i sestrom u Pont-de-Beavoisinu u Alpama, a Lelandais je na vjenčanje došao nepozvan. Priznao je da je ubio djevojčicu nakon što su tragovi njezine krvi pronađeni u njegovu autu. 

Rekao je da je to učinio "slučajno", a roditeljima nije opisao okolnosti u kojima je njihova kćer umrla. Samo im se ispričao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lelandais je bivši francuski vojnik, a istražiteljima je postao sumnjiv kada su ga vidjeli kako nekoliko sati nakon nestanka djevojčice detaljno čisti unutrašnjost svog auta.

- Ubio ju je jako brzo, a onda ostavio tijelo blizu kuće, prije nego što se vratio na recepciju hotela. Kasnije je uzeo tijelo i odvezao ga u šumu - opisao je sudac.

Tijelo je Lelandais naposljetku ostavio u tjesnacu. Psima tragačima i policajcima trebao je čitav dan da ga nađu slijedeći njegove upute.

Bivšeg vojnika već otprije istražuju, i to zbog smrti članova obitelji Al-Hillis u rujnu 2012. godine. Muškarac i dvije žene upucani su  u šumi nedaleko od Annecyja, francuskog mjesta također u alpskom području. Četverogodišnja djevojčica preživjela je napad sakrivši se pod majku. Ispod njezina tijela provela je osam sati prije nego što su je našli.  Njezina tri godine starija sestra upucana je u glavu, ali je preživjela. 

Osim za ubojstvo djevojčice Maely, Lelandais je optužen i za ubojstvo vojnika u prosincu 2017. godine. Zbog dviju optužbi i istrage oko trostrukog ubojstva policija je otvorila niz neriješenih ubojstava u alpskom području jer strahuju da bi bivši francuski vojnik mogao biti serijski ubojica.

Povezuje ga se i sa smrću belgijskog državljanina čije su tijelo ljetos pronašli u jezeru Annecy, kao i sa nestancima dvojice muškaraca 2011. godine, piše The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina