Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrili smo najbrži način za doći do 3.000 kuna

Otkrili smo najbrži način za doći do 3.000 kuna
1

Životni standardi svakodnevno se mijenjaju. Potrebno je dobro isplanirati svaki trošak kako se ne bismo doveli u neke nepotrebne dugove

Ukoliko nam je potrebna mala pomoć uvijek možemo zatražiti pozajmice koje nam mogu pomoći u raznim financijskim situacijama. 

Do pozajmica koje nam mogu pomoći vrlo je lako doći. Mogu se zatražiti preko interneta i to u samo par klikova mišem. One su vrlo pouzdane i sigurne. Web stranica www.netinfo.hr nudi uslugu Internet informiranja uz koju možete ostvariti pozajmicu do 3000 kuna. Tako je najsigurnije i najlakše doći do pravih informacija te onda krenuti po pozajmicu koja može biti na vašem računu u samo nekoliko trenutaka.

Kada se odlučite zatražiti pozajmicu prvo što treba je otići na web stranicu www.netinfo.hr, registrirati se te predati zahtjev. Od vas će se tražiti samo osnovne informacije, nema nepotrebne i dodatne dokumentacije, a sve šaljete putem interneta, odnosno maila. Također, svi vaši podaci su zaštićeni SSL certifikatom što znači da je sigurnost i anonimnost na prvom mjestu. Nakon podnošenja zahtjeva treba odabrati visinu zajma, a svi podaci o troškovima biti će navedeni. Nema nikakvih skrivenih troškova, a nakon odabira visine zajma isplata ide direktno na vaš račun. Ukoliko ste zahtjev predali nakon 15 sati, uplata će ići tek sljedeći dan. Svi zahtjevi predani u jutarnjim satima obrađuju se vrlo brzo te isplate zajma mogu biti i u roku od 15 minuta do par sati na računu. 

Isprobajte web aplikaciju www.netinfo.hr i uvjerite se u sigurnost i kvalitetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve