Obavijesti

Promo sadržaj

Otkriven je izvanredan trik za mršavljenje koji zaista djeluje!

Otkriven je izvanredan trik za mršavljenje koji zaista djeluje!
3

„Moje iskustvo sa štokholmskom dijetom bilo je takvo da sam se osjećala kao da sam u sedmom nebu. Izgubila sam 16 kilograma viška i osjećam se odlično,” kaže Eva

„Moje iskustvo sa štokholmskom dijetom bilo je takvo da sam se osjećala kao da sam u sedmom nebu. Izgubila sam 16 kilograma viška i osjećam se odlično”, kaže Eva (37). Pročitajte intervju i saznajte gdje možete dobiti savjete nutricionista za gubitak kilograma!

– Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s gubitkom težine?

"Svi moji prethodni pokušaji mršavljenja bili su kratkog vijeka i neuspješni jer nastojanje da jedem manje nije uspjelo. A tek izgovori – „Oh, danas bih mogla preskočiti. Ali samo danas” – uglavnom su trajali do sljedećeg puta kada bih ponovno odlučila smršavjeti. To je kao priča koja se stalno ponavlja (smijeh)."

– Što vas je sada motiviralo da smršavite?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Bližila se školska obljetnica i ponovno okupljanje i nisam htjela pojaviti se takva. Htjela sam osjećati se i izgledati dobro pri susretu sa školskim kolegama koje nisam vidjela deset godina. Stoga sam morala brzo izgubiti višak kilograma i provjeriti zdravstveno stanje."

– Zašto ste odabrali baš stokholmsku dijetu?

"Jedna moja poznanica nedavno je bila završila sa sedmodnevnom štokholmskom dijetom i rezultati su bili iznenađujuće dobri! I putem interneta pronašla sam mnogo poticajnih priča i dobrih povratnih informacija. Unatoč sumnjama, odlučila sam je i sama isprobati. K tome, svi moji bližnji podupirali su me u odluci i izboru!"

– Je li bilo teško slijediti pravila dijete?

"Započela sam dijetu nekoliko dana nakon što sam dobila plan dijete. Prehrambeni stručnjaci za štokholmsku dijetu pripremili su plan prehrane posebno prilagođen za mene, a ja sam ga se samo trebala pridržavati. Iznenadilo me to što je bilo lako držati se jelovnika i ispostavilo se da je sve proizvode bilo lako nabaviti. Svakog sam se dana vagala. Nakon što bih stala na vagu, osjećala sam se kao da sam u sedmom nebu. Prekrasne haljine i skrojena odijela brzo su zamijenili moju odjeću u velikoj veličini. Ukupno sam izgubila 16 kilograma. Kada bi me netko upitao je li se isplatilo, rekla bih ovo: Nikada više ne želim izgledati ni osjećati se kao prije."

– Biste li drugima preporučili stokholmsku dijetu? 

"Ako ne želite brojati kalorije ili gladovati, svakako vam preporučujem štokholmsku dijetu. Ne čekajte pravi dan jer on možda neće dugo doći. Ključ je u tome da ne treba odlagati odluku, nego se odmah prijaviti za program!"

Na StockholmHealth.com izradite plan mršavljenja skrojen posebno za vas i riješite se viška tjelesne težine u samo tjedan dana, na način da i dalje jedete fino i zdravo! Samo danas, svaki posjetitelj internetske stranice primit će besplatno rezultate testa i konzultacije sa stručnjakom za mršavljenje!

Kliknite ovdje – StockholmHealth.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince