Obavijesti

News

Komentari 30

Otmičareva bivša žena: Bio je neradnik i stalno me je tukao

Otmičareva bivša žena: Bio je neradnik i stalno me je tukao
9

Marina Paraschou (51) živi na Cipru i s otmičarem Seifom Mustafom je bila u braku pet godina i rodila mu četvero djece. To joj je bilo najcrnje razdoblje života

VIDEO

Seif Eldin Mustafa (59) koji je oteo zrakoplov EgyptAira prijeteći lažnom bombom i prisilio pilota da sleti na Cipar nije terorist već očajni bivši muž koji je doslovno učinio sve kako bi kontaktirao bivšu ženu. 

Marina Paraschou (51) živi na Cipru, s sa Seifom je bila u braku pet godina i rodila mu četvero djece. To razdoblje života za nju je bilo pravi pakao. 

Nakon što je zrakoplov sa 62 putnika i članova posade na letu iz Aleksandrije u Kairo sletio na aerodrom u Cipru otmičar nije iznio nikakve konkretne zahtjeve osim da njegovoj bivšoj ženi dostave pismo na četiri stranice. Zbog toga se u javnosti Mustafin potez počeo romantizirati i od opasnog terorista postao je samo očajnik koji žudi za ljubavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, Marina kaže da bi svi imali drugačije mišljenje o njemu kada bi ga stvarno poznavali. 

- To je bio brak iz pakla uz prijetnje, batine, mučenje i strah. Bio je muškarac koji je znao kako sijati strah i stvoriti očaj oko sebe. Bio je nestabilna i strašna osoba - ispričala je za ciparske novine Phileleftheros, prenosi Daily Mail.

Marina i Mustafa upoznali su se 1983. kad je njoj bilo 18 godina, a vjenačli su se dvije godine kasnije. Dobili su tri kćeri i sina. Živjeli su kod Marininih roditelja na Cipru, a nezaposleni Seif nije nimalo financijski pridonosio obitelji, ispričala je Paraschou. 

Razveli su se 1990. i četiri godine kasnije Mustafa se vratio u Egipat gdje je završio u zatvoru zbog krivotvorenja i prevare. Iz zatvora je pobjegao 2011. za vrijeme nemira u zemlji. 

Marina se prisjetila i kako je Seif reagirao kada mu je javila da je jedna od njihovih kćeri poginula. 

- Što je to mene briga - pitao ju je tad. 

- Uvjeravam vas, njemu nikad nije bilo stalo ni do mene ni do djece, ni dok je bio na Cipru niti nakon što je otišao. Jedino što nam je dao su bol, nesreća i strah - rekla je i dodala da nije istina da je u pismu koje joj je poslao tražio od nje da dođe na aerodrom. 

- Policija me dovela kako bih potvrdila da je to on - rekla je Marina i dodala da se i dalje boji za svoj život i život svoje djece iako je Mustafa sad u zatvoru.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u