Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoren sajam vozila i kampinga Offroad Adventure Camp

Otvoren sajam vozila i kampinga Offroad Adventure Camp
12

Gradonačelnik grada Zaprešića g. Željko Turk otvorio prvi tematski sajam vozila i kampiranja Offroad Adventure Camp koji se održava od 24. do 27.5.2018. na sjevernom platou ispred Westgate Shopping Centra

Na sjeverozapadnom ulazu u grad Zagreb u neposrednoj blizini najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj na 65.000 m2 otvoren je prvi sajam vozila i kamp opreme Offroada Adventure Camp. Sajam je otvorio Gradonačelnik grada Zaprešića g. Željko Turk te naglasio “Grad Zaprešić podržava projekte koji povećavaju ukupnu turističku ponudu grada, a ovakva događanja zasigurno imaju potencijal obzirom na svoj sadržaj i položaj.”

“Novi smjer razvoja Westgate Shopping Cityja, zapadnog ulaza u grad Zagreb je upravo povećanje dodatnih sadržaja uz trgovački centar za privlačenje posjetitelja. Posebna prednost je i blizina autoceste i veliki protok turista, te blizina Slovenije, Austrije i Mađarske što predstavlja potencijal da se kvalitetnom uslugom i ponudom te dodatnim zabavnim i sportskim sadržajima privuče veći broj posjetitelja.” naglasio je upravitelj Westgate Shopping Cityja g. Denis Čupić.
“Budućnost je i dodatna ponuda koje se uklapa u trendove, a to je opremanje velikog odmorišta za kampere kao polazne I informativne točke za turiste iz zapadne Europe.”

U četiri dana trajanja sajma posjetitelji mogu vidjeti novitete iz auto-moto ponude, isprobati terenska vozila na offroad poligonu koji se nalazi u sklopu sajma, pogledati demo vožnje i supercross  utrku koju organizira naš višestruki prvak u motocrossu Nenad Šipek, razgledati ostale novitete iz ponude kamp opreme, bicikala i ostale opreme, te uživati u zabavnoj i gastro ponudi koju će u subotu navečer podići Zaprešić boysi sa “vatrenim nastupom” kao pripremom za svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

Uz simboličnu ulaznicu od 10 kn koja je ujedno I kupon za konzumaciju pića, zabave i zanimljivog sadržaja neće nedostajati. Pozivamo vas da posjetite prvi sajam vozila i kamp opreme Offroad Adventure Camp uz Westgate Shopping City u Zaprešiću od 24. do 27.5. od 10 do 19. Sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince