Obavijesti

Promo sadržaj

Otvorena nova gastronomska oaza na putu prema moru

Otvorena nova gastronomska oaza na putu prema moru
5

Ljeto je stiglo, kao i doba godišnjih odmora te putovanja. Na putu prema Jadranu ili na povratku s vašeg odmora sada se nalazi novootvoreni Fresh Corner restoran na Vukovoj Gorici koji svojom ponudom nudi čitav niz ukusnih i sočnih razloga da zastanete i odmorite upravo ovdje tijekom putovanja.

Početkom srpnja na ovom frekventnom odmaralištu otvoren je prvi restoran u sklopu Ininog gastro brenda Fresh Corner, a ponuda jela kreirana je u suradnji s vrhunskim stručnjacima u području gastronomije te ovisi o sezonskim namirnicama koje su na raspolaganju. Na taj način osigurano je da raznovrsna i tradicionalna jela koja priprema glavni kuhar Miljenko Horvat uvijek budu svježa, bez obzira na to koje je doba dana. Posjetitelji tako mogu uživati u doručcima poput mueslija ili zobene kaše s mlijekom, jaja pripremljenih na nekoliko načina ili ukusnim pečenim kobasicama i slanini.

Pripremi toplih obroka pridaje se posebna pažnja, a sva jela prilagođena su našem podneblju te su prožeta bogatim, svima poznatim okusima. Od dalmatinskog specijaliteta pašticade s njokima, preko savršeno pečene teletine s krumpirom i povrćem pa do klasičnog ljetnog ručka punjene paprike s pireom – sva jela svježe su pripremljena i to na način kojim su ih pripremale i naše mame i bake. Lokarda sa žara ili salata od hobotnice samo su neki od ribljih specijaliteta na jelovniku, a svakodnevna suradnja s hrvatskim proizvođačima osigurava visoku kvalitetu namirnica. Oni koji paze na prehranu će isto doći na svoje jer u ponudi se nalaze i raznovrsne sezonske salate, salata od dimljenog lososa ili pak od marinirane plave ribe. Na putovanjima ne volimo brojati kalorije, pa tako predlažemo da obrok završite s nekim od slasnih deserata – bez obzira na to jeste li obožavatelj torti, pita, sladoleda, čokolade, vanilije ili nečeg trećeg, u Fresh Corner restoranu izbor je velik i zadovoljit će i najzahtjevnije slatkoljupce. A ako vam i nije do slatkog, savršeni cappucino ili kratki esspresso su tu za vas.

Da užitak bude i veći, do 31. kolovoza 2020. posjetite internetsku stranicu https://freshcorner.hr/restaurant i preuzmite kupon za 20 % popusta u Fresh Corner restoranu na Vukovoj Gorici.

Uz restoran, INA Vukova Gorica nudi mogućnost kupcima da se na jednom mjestu opskrbe kvalitetnim gorivima i drugim proizvodima iz širokog asortimana.

Kroz kapitalna ulaganja i unapređenje kvalitete usluga poput Vukove Gorice INA snažno razvija najveću maloprodajnu mrežu od više od 500 maloprodajnih lokacija kroz koju svakodnevno prođe više od 234 tisuća kupaca dnevno i na kojoj se proda više od milijardu litara goriva godišnje. Pri tome, ne radimo kompromise kad su u pitanju sigurnost i zaštita zdravlja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.