Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovaj božićni poklon se lani rasprodao u 82 sekunde!

U Hrvatsku je stigao najtraženiji božićni poklon ove godine, a mi ćemo provjeriti zašto je tako popularan da su ga lani u Velikoj Britaniji rasprodali u samo 82 sekunde

Foto: Loco Shark

Najbolji i najinovativniji darovi su najčešće jednostavni i kreativni proizvodi koji vas natjeraju da i sami pomislite: "Zašto se ja nisam toga sjetio?".
 
Upravo ta misao je opsjela regijski startup Loco Shark, kada su pročitali priču o škotskom proizvođaču alkohola, koji je u samo 82 sekunde prodao 30.000 božićnih ukrasnih kuglica, I to nakon što su poslali samo jedno jedino priopćenje za javnost. 

U čemu je bio trik?

Trik je bio u tome, da su kuglice bile kao stvorene za božićni poklon – bile su cool, šarene i ono najbitnije -  ispunjene džinom! 

Foto: Loco Shark

Odmah smo se zapitali, zašto je trebalo toliko vremena da se netko sjetio da se božićni ukrasi mogu koristiti i na takav način? A sad, kad je taj proizvod postao zaista popularan, Škoti ne mogu više niti zamisliti da prožive jedan petak u prosincu bez jedne ili dvije vesele gin kuglice u uredu.
 
Inovacija sa gin kuglicama došla je u pravo vrijeme, jer su ljudi – i u Hrvatskoj i u inozemstvu već zasićeni jednim te istim kozmetičkim setovima, čokoladnim kolačićima i čarapama, te su jednostavno žudjeli za drugačijim božićnim poklonom. Toliko, da je proizvod lani čak i osvojio nagradu za inovaciju godine na Scottish Gin Awards-u.
 
Ekipa Loco Shark-a je primijetila da iako su prošle 3 godine od kada je proizvod osvanuo u Škotskoj i preplavio svijet u raznoraznim verzijama i oblicima, hrvatske verzije proizvoda nije bilo moguće naći, iako je potražnja za njime bila očita. Štoviše, do nedavno taj proizvod nije niti bio dostupan u našim krajevima.

Foto: Loco Shark
 
Srećom za nas, sada i u Hrvatskoj imamo božićne kuglice sa duhovitim imenom: Loco Santa Balls i punjene su “Mister Gin-om”, vrhunskim ginom koji je godine 2019. nagrađen zlatnom medaljom za kvalitetu.
 
Loco Shark obećava da će od sljedeće godine surađivati s nizom dobro etabliranih proizvođača alkohola, jer su za ovu godinu već gotovo rasprodani! Sama tvrtka je pokrenula lukavu kampanju, koju možete pratit na Instagramu, a govori o tome kako je Djed mraz pustio svoje najvrijednije zlato na tvom pragu: svoje kuglice, iliti jaja.

Foto: Loco Shark

Sa svojim pakiranjem Loco Santa Balls tako su se već pohvalili Ella Dvornik, Ela Jerković, Marko Vuletić i mnogi drugi poznati “influenceri” ali i “obični smrtnici” po svijetu koju su oduševljeni idejom da će im novogodišnje drvce poslužiti I kao pravi šank.
 
Kontroverzno, ali simpatično i duhovito - što više možemo očekivati od Ludog Djedice?
 
Za više informacija o tom zanimljivom proizvodu posjetite stranicu www.locoshark.com/hr/loco-santa-balls ili nazovite 099 425 7254

Foto: Loco Shark

Tema: Promo sadržaj

Message