Obavijesti

Promo sadržaj

Ovaj vikend dođite na Dane piva u Karlovac

Ovaj vikend dođite na Dane piva u Karlovac
5

Besplatni koncerti Plavog Orkestra, S.A.R.S.A, Jelene Rozge, Miroslava Škore, Joleta, Maje Šuput, Lidije Bačić, Ivana Zaka i mnogih drugih. Plesnjak pozornica, Beer garden, najveći lunapark

31. izdanje Dana piva Karlovac, najvećeg i najstarijeg hrvatskog festivala piva, održat će se od 25. kolovoza do 3. rujna na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu. Ovaj vikend je idealan za izlet u Karlovac. Dođite na Dane piva u Karlovac koji ove godine slave 31. godinu.

Kao i svake godine u petak 25.8. kreće velika slavljenička povorka sa više od 700 sudionika iz centra grada pa sve do mjesta održavanja Dana piva. Dolaskom povorke kreće svečano otvorenje uz veliki vatromet , a otvorenje je pripalo našoj pjevačici Lidiji Bačić.
I ove godine se očekuju tri pozornice. Jedna je „Plesnjak“ pozornica gdje svake večeri nastupaju izvrsni tamburaši uz koje možete plesati i zabaviti se kao nekada. 

Druga pozornica je „Beer garden“ koja je pravo pivsko carstvo okusa jer  ćete na tom mjestu moći kušati sve pive svih hrvatskih pivovara. Program Beer Gardena kreće već od 18 h uz nastupe solista na gitari, a nastavlja se rock svirkom vrhunskih rock bendova.

Glavna bina kao i svake godine nudi 10 najboljih estradnih imena. Ove godine sa ponosom se ističe dolazak Plavog orkestra u Karlovac koji je Dane piva uvrstio u svoju turneju i to uz bok nastupima u Sarajevu u Beogradu. Naime, Plavi orkestar dolazi nakon gotovo 20 godina u Karlovac. Na pozornicu Dana piva dolazi ponovo obožavana grupa S.A.R.S, ali i mnoga druga imena poput Jelene Rozge, Joleta, Maje Šuput, Miroslava Škore, Lidije Bačić, Dražena Zečića i mnogih drugih..

Marko Perić

Turističke zajednice u sklopu projekta Zeleno srce Hrvatske će svakodnevno raditi radionice te prezentirati lokalne OPG-eove i sve lokalne turističke ponude. Uz sve navedeno očekuju nas izložbe, Nastupi folklornih sastava te prezentacije karlovačkih udruga.

Da bi sva nepca bila zadovoljena očekuje Vas bogata ugostiteljska ponuda. Svakodnevno će nuditi razna jela , gablece te razne mesne i riblje delicije, dok nas na samoj šetnici. Očekuje ponuda svih mogućih pereca i slatkih jela.

Dođite u Karlovac i uživajte u petoj karlovačkoj rijeci – Danima piva .

Sve informacije vezane uz Dane piva Karlovac dostupne su na Facebook stranici Dana piva Karlovac i na www.dani-piva-karlovac.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.