Obavijesti

News

Komentari 47

Ovako gori 24 milijuna dolara: Vatra progutala luksuznu jahtu

Ovako gori 24 milijuna dolara: Vatra progutala luksuznu jahtu
4

Jesam li ljut? Ne, ljutnja nije prava riječ. To je bila moja igračka, moj čudesni, prekrasni dio opreme.To je bio najljepši brod koji je ikada sagrađen, smatra vlasnik

VIDEO

Jahta dugačka 33 metra i vrijedna čak 24 milijuna dolara (oko 132 milijuna kuna) uništena je u požaru u četvrtak u blizini San Diega. Kako vatra doslovce guta jahtu na suhom doku sasvim slučajno uhvatio je dron s video kamerom, piše Business Insider .

Vatra je zahvatila 'Polarnog medvjeda' oko 9.15 sati ujutro. Navodno su radnici zavarivali neke dijelove te se čini kako je iskra uzrokovala buktinju.

VIDEO

- Jesam li ljut? Ne, ljutnja nije prava riječ. To je bila moja igračk a, moj čudesni, prekrasni dio opreme. Smatram da je to bio najljepši brod koji je ikada sagrađe n - rekao je vlasnik broda Larry Jodsass (79) .

Vatrogasci su pokušali ugasiti požar, ali njihov posao bio je jako otežan budući da su jahte dizajnirane da vodu drže dalje od sebe. Srećom, vatra se nije proširila na druge brodove, ali 'Polarni medvjed' je doživio pravu katastrofu .

Većinu požara kamerom je 'uhvatio' Kurt Roll, inače kapetan broda u San Diegu. Koristio je letećeg drona opremljenog GoPro kamerom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca