Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovako Hrvati zarađuju poštenu plaću na online anketama

Kako bi zaradile još više, velike kompanije trebaju ljude poput nas im damo svoje iskreno mišljenje o proizvodima i uslugama - i to dobro plaćaju

Foto: Ankete online

Jeste li spremni za najlakših 74 kn koje ste ikada zaradili?

Sve što trebate je ispuniti kratku anketu na internetu i bit ćete plaćeni za davanje svog mišljenja. A zatim, želite li zaraditi još 64 kn, pa još 56 kn, pa još 81 kn... pritom ne trošeći više od 10 minuta po svakoj anketi?

Onda pogledajte ovo: Ankete online - Centralno mjesto plaćenih anketa

Ankete su važan dio istraživanja tržišta pa se velike kompanije oslanjaju na naše iskreno mišljenje kako bi usavršile svoje proizvode i usluge te tako zaradile još više.

Dečki iz Ankete Online napravili su veliku bazu podataka o kompanijama koje nas plaćaju za ispunjavanje anketa. To je aktualni popis svih anketa koje građani Hrvatske ispunjavaju kao izvor dodatnih prihoda za život i male životne radosti.

Umjesto da gubite vrijeme čitajući portale, unovčite svoje vrijeme i svoje mišljenje. Otiđite na aohrvatska.com i saznajte točno kako sve više naših ljudi zarađuje ispunjavanjem anketa... od kuće, na poslu... s bilo kojeg kompjutera, tableta ili mobitela.

Ankete Online dati će vam korak-po-korak upute za rad i preko 442 ankete za svačiji ukus koje možete ispuniti odmah i zaraditi. Nećete se obogatiti, ali ćete pošteno zaraditi za uloženo vrijeme.

Isprobajte odmah jer nemate ništa za izgubiti a puno za dobiti. Ali požurite - broj korisnika je iz očitih razloga ograničen:

Ankete Online - centralno mjesto plaćenih anketa

Foto: Ankete online

Tema: Promo sadržaj

Message