Obavijesti

Promo sadržaj

Ovih blagdana budite originalni i posebni u darivanju

Ovih blagdana budite originalni i posebni u darivanju
6

"Ulovite" najljepše trenutke, najbolje selfije, najsmješenije zgode svojih najmilijih i pretočite ih u originalan dar

Odabrati originalan i poseban blagdanski dar za svoje najmilije nije lak zadatak. Na pomisao biranja blagdanskih poklona, mnogima se u prvi mah prikažu slike velikih gužvi u trgovačkim centrima kao i nesnosni redovi na blagajnama. Pronaći nešto po povoljnoj cijeni baš po mjeri mame, tate, bake, nikad zadovoljnog tinejdžera ili zahtjevne prijateljice pravi je izazov.

Ove godine za Božić možete biti posebni odabravši  potpuno osobni dar- CEWE fotoknjigu u kojoj ćete "uloviti" najljepše trenutke, najbolje selfije, najsmiješnije zgode i pretočiti ih u trajnu fotoknjigu. U samo tri laka koraka možete oblikovati čudesne uspomene iz fotografija i oblikovati ih u fotoalbum koji će objediniti sve neponovljive trenutke u predivnoj fotoknjizi. 

U ponudi je velik izbor formata, vrsta tiska i uveza. Prednost CEWE fotoknjige su što na jednu stranicu možete postaviti prema želji veliki broj fotografija, u bezbroj kombinacija i pozicija te tako postići dinamičnost cijele fotoknjige. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svatko će u ozračju božićnih blagdana s radošću listati slike koje će ga podsjetiti na djetinjstvo, prve korake, prve ljubavi ili druženja s dragim prijateljima i sve to složeno u fotoknjigu koja zbog svojih mogućnosti može biti izuzetno ekskluzivna i svakom džepu dostupna. Tako je jednostavno, a tako posebno i osobno.

Osim CEWE FOTOKNJIGA, odlučiti se možete i za jedinstveni  CEWE FOTOKALENDAR koji možete sami kreirati po svom ukusu. Dekorativni zidni fotokalendari, stolni fotokalendari, kalendari za lakšu organizaciju - za svaku priliku ćete pronaći savršenu dimenziju. Online narudžbu možete napraviti u svega nekoliko koraka.

Svaki kalendar se sastoji od 12 stranica, naslovne stranice i tvrdog uveza kao zaštite. Uživajte u stvaranju svog remek djela! Dopunite svoje fotografije s prigodnim tekstom, dizajnom, predlošcima te stvorite sve sami po vlastitiom ukusu. Osim digitalno printanog fotokalendara, možete naručiti fotokalendare na fotopapiru ili na visokosjajnom papiru.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince