News

Komentari 107

FOTO Ovo je Brazilka koja je u Zagrebu 'pala' s kilu kokaina. Imala ga je ušivenog u odjeći

FOTO Ovo je Brazilka koja je u Zagrebu 'pala' s kilu kokaina. Imala ga je ušivenog u odjeći

Obje mule došle su iz Sao Paula u Zagreb, s tim što je prva došla preko Lisabona, a njena sunarodnjakinja koja je uhvaćena u subotu, u Zagreb je iz Sao Paula došla preko Istanbula

Brazilka (25) koja je u subotu uhvaćena na aerodromu Franjo Tuđman s pet paketa kokaina ušivenih u odjeću privedena je na Županijski sud u Velikoj Gorici. Ona je uhvaćena samo 13 dana nakon što je na Tuđmanu pala još jedna Brazilka, koja je progutala 76 kapsula kokaina u kojima je ukupno bilo tek nešto manje od kilograma ove droge.

Obje mule došle su iz Sao Paula u Zagreb, s tim što je prva koja je uhvaćena 3. listopada došla preko Lisabona, a njena sunarodnjakinja koja je uhvaćena u subotu u Zagreb je iz Sao Paula došla preko Istanbula.

Prilikom obavljanja carinskog nadzora, osumnjičena je carinskim službenicima izručila ukupno pet paketa ispunjenih s ukupno 1.100 grama kokaina koji je skrivala unutar odjeće koju je nosila na sebi.

 - Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je kokain bio namijenjen daljnjoj prodaji. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je policija

Najčitaniji članci