Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
98 komentara

Ovo je rupa koja je u bezdan povukla muškarca s krevetom

SAD: Jeff Bush (37) je, podsjetimo, spavao u svojoj sobi kad se pod ispod njega otvorio usred noći s četvrtka na petak, a Jeff je u rupu propao skupa s krevetom

Sky News
Foto: Sky News

Rupa koja je prošli tjedan na Floridi progutala muškarca snimljena je prvi put jer je prije bila prekrivena dijelovima kuće. Jeff Bush (37) je, podsjetimo, spavao u svojoj sobi na Floridi kada se pod ispod njegova kreveta otvorio usred noći s četvrtka na petak, a Jeff je u rupu propao skupa s krevetom. 

Iz rupe široke oko devet i duboke oko 30 metara ga nisu izvukli, a rupa će vjerojatno zauvijek ostati njegov grob. Ostali članovi obitelji koji su bili u kući su spašeni. 

Brat: Čini mi se da sam jedini koji je pokušao spasiti Jeffa

Jeremy Bush (35) koji je pokušao spasiti brata je zahvalan spasiocima no rekao je i da su "mogli napraviti više da spase Jeffa". 

- Čini mi se da sam jedini koji je pokušao spasiti Jeffa. Rekli su da je tlo previše nestabilno da bi ga izvukli, a onda su dovezli svu tu tešku opremu i radili s njom - rekao je Jeremy Bush.  Spasioci su evakuirali dvije susjedne kuće, piše Sky News

Nova rupa

U blizini rupe koja je progutala Jeffa Busha otvorila se nova. Rupa se otvorila između dvije kuće. Promjer joj je oko 3,5 metara, a duboka je oko metar i pol. Stručnjaci tvrde da te dvije rupe nisu geološki povezane.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message