Obavijesti

Promo sadržaj

Ovog ljeta ili nikad! Karmela otkriva trik za mršavljenje

Ovog ljeta ili nikad! Karmela otkriva trik za mršavljenje
3

Pročitajte intervju i saznajte kako možete smršaviti u nekoliko dana, bez dodatnih fizičkih aktivnosti ili posta!

Pljušte komplimenti - Karmela Vukov Colić izgleda bolje nego ikada. "Prvi rezultati su se vidjeli odmah nakon dan-dva. Danas lakša sam 11 kg. I ne mislim tu stati!" - kaže Karmela.

Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s gubitkom težine?

Uvijek sam naginjala višku kilograma, a problem se pojačao posljednjih godina. S početkom menopauze uspori se metabolizam i činilo mi se da se sve "na mene lijepi", ma koliko pazila što jedem. 

Što vas je sada motiviralo da smršavite?

Svakako je trebalo nešto poduzeti, jer sam samoj sebi postala teška. Nažalost, restriktivne dijete koje sam prije držala dale bi trenutne rezultate, ali bi se kilogrami brzo vratili. To je bilo stvarno frustrirajuće i obeshrabrujuće. A onda sam čula za StockholmDiet. Da budem potpuno iskrena, s tim sam načinom prehrane započela iz radoznalosti: zanimalo me je li uistinu moguće gubiti kilograme jedući samo namirnice koje volim. 

Je li bilo teško slijediti pravila dijete?

Slijediti plan prehrane bilo je zaista lako! Svi su obroci jednostavni i lako se pripravljaju, a - i to me najviše razveselilo - iznimno su ukusni, Tako da sam neka jela spremala ne samo za sebe, već i za svoju djecu. Neki su nam recepti postali i omiljeni i često im se vraćamo. 

Iz tjedna u tjedan vidio se napredak. Kilogrami su se lagano topili, tijelo se vraćalo u prirodni oblik. Izuzetna je i pomoć nutricionista koji vas vode kroz cijeli proces i uvijek su vam na usluzi za sva eventualna pitanja. Stručnjak za prehranu StockholmDiet.com je pažljivo slušala moje želje, što volim, a što ne volim jesti, i iz tjedna u tjedan mi predlagala nova zanimljiva jela baš od tih namirnica. U njima sam uživala, a istovremeno i gubila kilograme! Savršeno!

Prvi rezultati su se vidjeli odmah nakon dan-dva. Danas lakša sam 11 kg. I ne mislim tu stati!

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Svakoga dana jelovnik se sastoji od 3 obroka i predloženog snacka. Taj snack nikad nisam jela, jer su mi glavni obroci bili sasvim dovoljni. Ni u jednom trenutku nisam osjetila glad. Drage su mi, primjerice,  voćne kaše ili tortilja s jabukama za doručak, kus kus sa škampima, koktel rajčicama i rukolom za ručak, salata s tunom za večeru... Kako rekoh, jelovnik je napravljen baš prema mojim željama i to je fenomenalno!

Vrlo lako. Čak i u onim danima kad sam bila na putu, po hotelima, i nisam mogla sama pripremati obroke, mi je savjetovala što izabrati iz ponude te zemlje i ukusnih namirnica. Tako sam i dalje mogla ostati vjerna ideji ovakve prehrane.

Promijenile su mi se navike. Šećera i stekla naviku pripreme  zdravih obroka koju ću, sigurno, zadržati i nakon završetka programa StodkholmDieta. Vjerujem da ću, držeći se usvojenih pravila i s vraćajući se, s vremena na vrijeme, pokojem od recepata, ne samo održati tjelesnu težinu nego je i nastaviti smanjivati. 

Sa smanjivanjem težine, popravilo mi se opće stanje - bolje spavam, osjećam se poletno, umora više nema. Noge su mi zbog zadržavanja vode, uvijek bile natečene i teške, a to se, na sreću, s novim režimom prehrane potpuno promijenilo. 

Biste li drugima preporučili stokholmsku dijetu?

Treba se odlučiti i krenuti! Vrlo restriktivne dijete daju brz i kratkotrajan učinak i meni nikad nisu bile rješenje. Nisam ni od onih koji mogu jesti, primjerice, samo proteine. Ja sam gurman, volim kuhati i dobro jesti, zato mi je iznimno važno da su obroci raznovrsni. 

StockholmDiet.com bih preporučila svima koji imaju želju izgrubiti višak kilograma. Njena najveća vrijednost je, čini mi se, uz pomno planiranje zdravih uravnoteženih obroka, individualiziran pristup svakom pojedinom klijentu. Plan prehrane radi se baš za vas.  Vaši će se jelovnici, sasvim sigurno, razlikovati od mojih, jer volimo različite stvari. I to je u redu. A bit će jednako učinkoviti.

Ne treba se miriti s viškom kilograma. Iskušajte StockholmDiet. Jedino što možete izgubiti su upravo kilogrami. "Najbolji dan za početi je baš danas. Sada. S namirnicama koje već imate u hladnjaku. Skroz jednostavno, zar ne? Samo naprijed!"

Na StockholmDiet.com izradite plan mršavljenja skrojen posebno za vas i riješite se viška tjelesne težine u samo tjedan dana, na način da i dalje jedete fino i zdravo! Samo danas, svaki posjetitelj internetske stranice primit će besplatno rezultate testa i konzultacije sa stručnjakom za mršavljenje!

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu