Obavijesti

News

Komentari 0

Ozalj: Troje upucao u ruke i noge, pa si oduzeo život

Ozalj: Troje upucao u ruke i noge, pa si oduzeo život
4

Grga Pejić (38) u nedjelju je navečer pucao u kući u Grdunu kraj Ozlja. Njegovo tijelo pronašli su pokraj ceste i sumnjaju da se sam upucao...

VIDEO

Mrtvo tijelo Grge Pejića (38) pronašli su uz cestu u ponedjeljak oko devet sati karlovački policajci u patroli u Završju Netretićkom kod Grduna. Našli su tragove zbog kojih vjeruju da se ubio. On je u nedjelju oko 22 sata u Grdunu kraj Ozlja u obiteljskoj kući iz automatske puške teško ranio R.M. (26), a lakše su ozlijeđeni C.D. (31) i P.N. (17). Nakon pucnjave Pejić je pobjegao.
Načelnik Odjela kriminalističke policije Vlatko Cegur kazao je da se još utvrđuje točan motiv pokušaja ubojstva i najvjerojatnije samoubojstva. Pejić je neko vrijeme živio u izvanbračnoj zajednici s majkom dvoje od troje ranjenih te je 1997. kazneno odgovarao zbog zanemarivanja i zlostavljanja P.N. (17), koja je sinoć lakše ozlijeđena. Cegur je dodao da se zbog dojave o pucnjavi i Pejićeve sklonosti alkoholu i novčanih teškoća njega tražili i pripadnici specijalne i interventne policije. Policajci su osigurali i osobe koje su mogle biti Pejićeva meta, a do jutra su u potragu za njime uključilo čak 87 ljudi.
Ravnatelj Opće bolnice u Karlovcu Nedjeljko Strikić kazao je za Hinu da su svi ranjeni operirani, da se dobro oporavljaju te da su svi zadobile prostrijelne rane ruku i nogu. Dovezeni su 45 minuta nakon napada, te su ih brzom intervencijom troje iskusnih kirurga operirali po principima ratne kirurgije. Najopsežnij zahvat obavljen je na 26-godišnjem M.R. Pored ozljeda desne natkoljenice i potkoljenice, te desne podlaktice i nadlaktice, jedan metak pogodio ga je i u lijevo rame. Da je metak pogodio samo koji milimetar niže, ne bi preživio, kažu kirurzi za mladića koji je sretan što je preživio. Prema zadobivenim ozlijedama procjenili su da se branio, te da je u njega ispucano između 8 i 10 metaka.Operirani su jučer i dvoje mlađih, 17-godišnja djevoka i 31-godišnji polubrat. Svo troje danas ne pokazuje znakove komplikacija. Ako se pokaže da su djevojci ozlijeđeni živci, ozlijeda će biti teška.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..