Obavijesti

News

Komentari 30

Ozlijeđen pjevač: Ronioci traže nož kojim je izboden Vidović

Ozlijeđen pjevač: Ronioci traže nož kojim je izboden Vidović
2

Toni Vidović vraćao se s koncerta kad je vidio svađu narkomanskog para. Pokušao je spasiti djevojku. Napadač ga je izbo. Operiran je i oporavlja se

VIDEO

Toni Vidović (44) koji je umalo izgubio život u petak navečer dok je kao slučajni prolaznik od batina pokušavao zaštititi pretučenu 34-godišnjakinju, više nije u životnoj opasnosti i njegovo stanje puno je bolje, javlja Slobodna Dalmacija.

Nakon operacije, u nedjelju je iz Jedinice intenzivnog liječenja zadarske Opće bolnice Zadar prebačen na Odjel gdje se dobro oporavlja.

Podsjetimo, par zadarskih narkomana Mario i Ana u petak navečer su se divljački posvađali. Uvukao ju je u dvorište na adresi Zore Dalmatinske 3 i počeo divljački udarati. Splićanin Toni Vidović u to je vrijeme završio s koncertom koji je u zadarskom HNK odradio sa svojom klapom Serpentina. Spustio se do rive, vidio svađu i pokušao spasiti Anu. Marijo ga je izbo po leđima i prsima. 

Napadač 29-godišnji Mario u subotu navečer priveden je u zadarski istražni zatvor uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva. Do kraja dana bit će priveden i sucu istrage Borisu Radmanu koji će mu najvjerojatnije odrediti pritvor.

Policija još uvijek traga za oružjem koje je napadač, dok je bježao od policije, bacio u more na zadarskoj rivi. Naime, u subotu je na rivi viđen službeni policijski kombi s roniocima koji su pretraživali morsko dno uz rivu. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca