Obavijesti

Promo sadržaj

Ožujak - mjesec žena u Termama Tuhelj

Ožujak - mjesec žena u Termama Tuhelj
5

Zaboravite na zimu i probudite proljeće u sebi neodoljivim ritualima i opuštajućim tretmanima… Sami ili u društvu prijateljica, osjećaj je savršen

Ne propustite cjelodnevno kupanje na Vodenom planetu, opuštanje u Svijetu sauna koje nudi gratis čokoladni program ili onaj termalnim blatom, birajte između pedikure i manikure ili maske za njegu lica, a nakon savršenog dana probudite gurmana u sebi u kraljevskom ambijentu Dvorca Mihanović. Tako izgleda wellness dan u Termama Tuhelj, u ožujku, mjesecu koji je u ovoj oazi u srcu Zagorja, tradicionalno posvećen ženama.

Vrijeme je to da se posvetite sebi, napravite odmak od pretrpane svakodnevice, učinite nešto za zdravlje. Rezervirajte barem jedan dan za druženje s prijateljicama. Ladies day utorkom od 18 do 22 sata ispunit će vaša očekivanja i napuniti vas pozitivnom energijom. Aroma programi Svijeta sauna opustit će napetost u mišićima, ispunit će vas ugodnom toplinom, osloboditi vas toksina i pomladit će vašu kožu. Iskoristite stručno savjetovanje i dijagnozu kože lica majstorice kozmetike, a svakog novog utorka uživat ćete u posebnim iznenađenjima – programu grožđem, čokoladom ili revitalizirajućim shakeovima.  

Terme Tuhelj pripremile su i odlučan paket Spa opuštanje koji će vama i vašim prijateljicama omogućiti opuštanje uz 20% popusta te uživanje u blagodatima terma čak na nekoliko dana.  

Jednom je netko rekao da se život ne mjeri brojem udisaja koje udahnemo, već trenucima koji nam oduzimaju dah. Razmazite se, i proslavite ženstvenost u Mjesecu žena u Termama Tuhelj
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve