News

Komentari 2

Palio kontejnere, srušio rampu i nadzorne kamere na ulazu u zadarsku bolnicu: Uhitili su ga

Policija je uhitila i pritvorila 25-godišnjaka osumnjičenog da je prije dva dana zapalio ulične kontejnere za smeće i oštetio kamere i rampu na ulazu u garažu zadarske bolnice, priopćila je policija u srijedu.

Policija sumnja da je 25-godišnjak 18. siječnja u noćnim satima u Zrinsko-Frankopanskoj ulici namjerno izazvao požar na kontejneru za smeće koji se proširio na ostala dva kontejnera. Dva kontejnera su izgorjela, dok je treći djelomično nagorio kao i obližnja razvodna kutija za telekomunikaciju. Materijalna šteta još nije utvrđena.

Mladića koji je otprije poznat zadarskoj policiji, sumnjiče i da je iste noći u Ulici Ljudevita Posavskog namjerno oštetio dvije nadzorne kamere i rampu na ulazu u garažu bolnice čime je pričinio materijalnu štetu veću od 50.000 kuna.

Osim toga, policija sumnja da je i 3. prosinca 2019. u Glagoljaškoj ulici u Zadru provalio u građevinski kontejner i namjerno ga zapalio pri čemu je izgorjela veća količina građevinskog alata vrijednog oko 100.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je uz kaznene prijave zbog oštećenja tuđe stvari i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Najčitaniji članci