Obavijesti

Promo sadržaj

Pametni sat za bezbrižno djetinjstvo

Pametni sat za bezbrižno djetinjstvo
4

Pametni sat za vašu i djetetovu sigurnost

Modernu tehnologiju smatra se pokretačem. Ona mijenja sve, od rada mozga do društvenih odnosa. No, snaga roditeljske brige jedna je od stvari koja će uvijek biti ista pa je u odnosu roditelji-djeca ona tek asistent, ali zato vrlo koristan. Idealan primjer su pametni satovi za djecu, koji osim zabave djeci, vama pružaju sigurnost i mir.

Mi odrasli volimo govoriti da nam je djetinjstvo bilo zanimljivije nego što ga imaju naša djeca. Penjali smo se na stabla, jurili biciklima, radili vratolomije. Sebe u djetinjstvu vidimo kao Huckleberryja Finna, mladog Indianu Jonesa i Harryja Pottera u jednom.

No, nisu li nas ipak mame dozivale s prozora da kasnimo na večeru? Nismo li se znali zaigrati iza prijateljeve kuće, a zabrinuti očevi nas tražili? Jesu, naravno. Sve je isto kao i danas, razlika je samo u tome što nekada nije bilo digitalne tehnologije koja bi roditeljima pomagala, a nama pružala sigurnost i poticala nas na odgovornost.

Jer da smo kao djeca recimo imali Myki, kombinaciju ručnog sata i mobitela, ne bi nas mame po mraku lovile okolo niti bismo se mi sramili pred prijateljima kad bi nas našle.

Pametni satovi – zabava i sigurnost u jednom

Zahvaljujući pametnom satu bili bismo sigurni, jer bi one sto posto znale gdje smo pomoću aplikacije kojom bi locirale naš pametni sat. Nazvale bi nas i poručile da se hitno pospremimo doma, a možda bismo i sami došli na vrijeme, jer bi na satu namjestili alarm.

Myki Touch ima sve karakteristike potrebne djeci mlađe školske dobi. Osim ugrađenog GPS-a pomoću kojeg se mogu pratiti kretanje i fizičke aktivnosti tijekom dana, na njega se sprema do 18 najvažnijih kontakata koje dijete može zvati. Klincima će sigurno biti i fora veseli dizajn sata, kao i to što mogu chatati s prijateljima. Zahvaljujući senzoru osjetljivom na dodir možemo znati nosi li dijete sat ili ga je skinulo s ruke.

Starijim školarcima sigurno će se svidjeti Myki Watch 4 Lite. Ta naprednija verzija ovog pametnog sata dizajna je prilagođenog njima, a ima i selfie kameru, mogućnost spremanja 20 kontakata, zanimljive matematičke igre i izdržljive silikonske narukvice. Nama će zanimljivo biti to što sat pamti gdje nam je dijete bilo, što možemo odrediti sigurne zone u kojima smo se dogovorili da će se kretati i što ima lako aktivirajuće SOS dugme. Razumjet će i djeca da je sve to skupa i njima korisno.

A tek Xplora X5 Play Esim. Uz njega će dijete sigurno izaći van igrati se s prijateljima, a sa sobom će imati video kameru, galeriju slika, Bluetooth i igre koje potiču aktivnosti na zraku. Osjećat će se sigurno, mi ćemo zbog toga biti spokojniji i moći ćemo komunicirati međusobno.

Uz pametne satove i naša će djeca jednog dana moći, kao i mi, pospremiti sjećanja na vlastito bezbrižno djetinjstvo, puno stvarnih i izmišljenih avantura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!