Obavijesti

News

Pametno poslujte uz kvalitetnu komunikacijsku mrežu

Pametno poslujte uz kvalitetnu komunikacijsku mrežu
3

Budite bezbrižni uz superbrzi internet i trostruku antivirusnu zaštitu

PD Magenta 1 Business paketi Hrvatskog telekoma osiguravaju najbolje iz fiksnog, mobilnog i cloud svijeta na jednom mjestu uz naplatu usluga putem samo jednog računa 

Dobra organizacija pola je posla i to itekako znaju svi uspješni poslodavci. Da bi u podzeću sve funkcioniralo kako treba vrlo je važno stvoriti kvalitetne preduvjete za rad. Jedan od preduvjeta pametnog poslovanja nedvojbeno je pouzdana i sigurna komunikacijska mreža. Poslovati bez superbrzog, ali i pouzdanog interneta, bez kvalitetne antivirusne zaštite i maksimalne dostupnosti gotovo je nemoguće, i to bez obzira čime se bavili.

Frizeri, ugostitelji, odvjetnici, trgovci... svi trebaju internet. Izdavanje računa, kontaktiranje s klijentima, prodaja, umrežavanje uređaja, prezentiranje tvrtke... za sve je to neophodan internet, i to onaj brzi. Više nije dovoljno, primjerice,  samo imati web stranicu već je nužno da ona u potpunosti zadovolji očekivanja posjetitelja što se tiče brzine učitavanja. Zbog nedostatka brzine posjetitelji će vrlo brzo napustiti stranicu. Prema istraživanju Aberdeen Groupe, dodatna sekunda učitavanja stranice smanjuje broj pregleda iste web stranice za 11%, za 16% se smanjuje zadovoljstvo korisnika, a za 7% se umanjuje konverzija.

Osim brzine, za uspješno poslovanje iznimno je važan i pouzdan internet koji će tvrtki omogućiti sigurno poslovanje (na primjer izdavanje računa) i kvalitetnu antivirusnu zaštitu. Želite li najbolje rješenje za svoju tvrtku uz maksimalnu stručnu podršku, rješenje su Magenta 1 Business paketi Hrvatskog telekoma koji osiguravaju najbolje iz fiksnog, mobilnog i cloud svijeta na jednom mjestu uz naplatu usluga putem samo jednog računa. Magenta 1 Business paketi nude flat proizvod s maksimalnim brzinama internetske veze na svojim lokacijama, na mobilnoj i fiksnoj mreži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bez obzira na veličinu tvrtke, uz Magenta 1 Business pakete možete biti sigurni da će kompletna infrastruktura uvijek raditi jer dobivate smart internet platformu koja omogućava neprekidan rad uz 4G backup. Osim toga, nećete morati razmišljati niti o mogućim hakerskim napadima jer Magenta 1 Business paketi osiguravaju trostruku zaštitu od računalnih napada. A da bi povećali svoju produktivnost i bili fleksibilniji u poslu,  paketi uključuju Cloud Storage od čak 1 TB za pohranu podataka tako da je moguće raditi s bilo kojeg uređaja i lokacije.  

U sklopu premium korisničke podrške posebno obučeni agenti su u svakom trenutku na usluzi što jamči brz i efikasan otklon mogućih poteškoća i problema.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...