Obavijesti

News

Komentari 14

Panika na letu: Okrenite avion, ostala mi je beba na aerodromu

Panika na letu: Okrenite avion, ostala mi je beba na aerodromu

Neka nas Bog sačuva, možemo li se vratiti ili ne, upitao je pilot saudijskog aviona kontrolora leta. Audio snimka njihovog razgovora ubrzo je postala viralna

VIDEO

Pilot zrakoplova kompanije Saudi Arabian Airlines odlučio je okrenuti avion i vratiti se u grad Jeddah jer je jedna putnica tvrdila da joj je ostalo dijete na aerodromu. Bizarni incident dogodio se prošle nedjelje na letu SV832, od Jeddaha na putu za Kuala Lumpur.

Putnica je objasnila stjuardesi kako je zaboravila bebu u čekaonici na terminalu King Abdul Aziz International aerodroma. Kad je vijest došla do pilota, on je odmah zatražio dopuštenje da okrene avion. Kontrolori leta su bili iznenađeni ovim zahtjevom jer nisu bili sigurni kakav je protokol za ovakav incident.

- Neka nas Bog sačuva. Možemo li se vratiti ili ne - čuje se na audio snimci razgovora pilota i kontrolora leta koja je ubrzo postala viralna.

- Ovaj avion se želi vratiti. Putnica je zaboravila dijete u čekaonici, jadna - čuje se glas operatera na snimci. Na kraju se avion okrenuo i vratio u matičnu luku jer po zakonima Dubaija zrakoplovu se dozvoljeno vratiti ako se radi o izvanrednoj i hitnoj situaciji.

Majka je kasnije priznala da beba nije bila potpuno sama već da je s njom bila njena sestra, odnosno djetetova teta koja se ukrcala u pogrešan autobus i nije stigla na avion. Kad je žena shvatila da joj nema djeteta i sestre, napravila je paniku i zahtijevala da se avion vrati, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca