News

Komentari 19

'Pao' svodnik: Mamio, vrbovao i poticao žene na prostituciju

'Pao' svodnik: Mamio, vrbovao i poticao žene na prostituciju

Policijski službenici PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje da je počinio osam kaznenih djela prostitucije na štetu više žena.

PU zagrebačka objavila je da sumnjiči 45-godišnjaka da je tijekom travnja i početkom svibnja 2019. godine 'mamio, vrbovao i poticao oštećene žene da, radi stjecanja materijalne koristi, pružaju spolne usluge uz novčanu naknadu. 

S tim je ciljem, stoji na web stranici PU zagrebačke, oglašavao oglase u kojima je, pod krinkom obične, ručne ali i erotske masaže, tražio žene koje bi pružale spolne usluge te s njima dogovarao sve uvjete. 

On je, javlja PU zagrebačka, objavio veći broj oglasa u kojima je pod krinkom masaže nudio spolne usluge žena. Za to je na zagrebačkoj Trešnjevci unajmio i stan, a oštećene žene same su morale telefonski stupati u kontakt sa zainteresiranim muškarcima. S njima su same dogovarale vrijeme, vrstu i cijenu usluge. 

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, stoji zaključno u objavi PU zagrebačke. 

Najčitaniji članci