Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pao u nabujalu rijeku: Dječaka iz Žepča traže već pet dana...

Spasitelji još nisu uspjeli pronaći šestogodišnjeg dječaka koji je u utorak pred majkom pao u nabujalu rijeku nedaleko Žepča u središnjoj Bosni i Hercegovini

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
11 komentara

U mjestu Begov Han kod Žepča u utorak poslijepodne maloljetno dijete je palo u nabujalu rječicu. Od onda traje intenzivna potraga za njim, ali zasad bez uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dječak je vozeći bicikl izgubio ravnotežu te je na očigled svoje majke pao u nabujalu Mračarsku rijeku - izjavio je načelnik Policijske uprave Žepče Vladimir Jozinović. Majka je odmah potom skočila u rijeku i pokušala spasiti dijete, ali bezuspješno.

DRAMA KOD ŽEPČA Obustavili potragu: Dječak pao s bicikla, 'progutala' ga rijeka

Podsjetimo, bicikl kojim se vozio dječak pronađen je i izvučen iz potoka, ali mališana nema. Na ušću potoka u rijeku Bosnu postavljena je mreža, i dalje se traga za tijelom dječaka.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

U potragu se uključio i veći broj mještana Begovog Hana s nadom da se dječak nekako uspio spasiti iz podivljale vode.

BIH: JOŠ TRAŽE DJEČAKA Drama se nastavlja: Nadamo se da ćemo ga naći u plitkoj vodi

- Pošto je velika rijeka Bosna, teško je tražiti samo ljudstvom na samoj vodi. Proći će i čamci uz obalu, nekih deset do dvadeset kilometara, ovisno od toga koliko je pristupačan teren. Ekipa koja koja će tražiti uz samu obalu će se zavlačiti skroz do same vode, ulazit će i u vodu na mjestima koja su sumnjiva, koja su plitka, jer Bosna je od sinoć opala 30 cm. Nadamo se da ćemo pronaći dječaka u plitkom dijelu Bosne - rekli su u srijedu za Dnevni avaz u GSS-u Žepče.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Potraga se nastavlja i danas, peti dan od nesreće, a za dječakom tragaju GSS Žepče, Kantonalne uprave civilne zaštite i Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK.

Možda vas zanima i ovo:
Message