Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Papa Franjo je pozvao na mirno rješenje krize u Venezueli

Komentirajući krizu u Venezueli u kojoj zadnjih dana raste napetost, Sveti Otac je rekao: "Pred teškim stanjem kroz koje prolazi (zemlja), molim Gospodina da se pronađe pravedno i mirno rješenje za izlazak iz krize"

Pope Francis waves as he leaves after leading a Mass for the canonisation of the Pope Paul VI and El Salvador's Archbishop Oscar Romero at the Vatican
Foto: ALESSANDRO BIANCHI
1 komentara

Papa Franjo u nedjelju je u Panami osudio bombaški napad na katedralu na Filipinima u kojoj je ubijeno najmanje 20 ljudi kao "teroristički napad" moleći da Bog obrati srca napadača i u svojim prvim komentarima o venezuelskoj krizi pozvao na pravedno i mirno rješenje koje će se temeljiti na poštovanju ljudskih prava.

Papa je "odlučno osudio ovaj čin nasilja koji je ponovo ožalostio kršćansku zajednicu. Molim za poginule i za ranjene. Neka Gospodin, kralj mira, obrati srca nasilnika", prenosi agencija Reuters.

Komentirajući krizu u Venezueli u kojoj zadnjih dana raste napetost, Sveti Otac je rekao: "Pred teškim stanjem kroz koje prolazi (zemlja), molim Gospodina da se pronađe pravedno i mirno rješenje za izlazak iz krize, poštujući ljudska prava".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message