Obavijesti

News

Komentari 1

Papu naljutila žena sa psom: Slažete li se s njim?

Papa Franjo bio je na konferenciji o rastućoj demografskoj krizi u Italiji. Govorio je o kako samo bogati mogu priuštiti započinjanje obitelji. Prilikom govora spomenuo je anegdotu koju je imao s jednom ženom.

Pokretanje videa...

Papu naljutila žena sa psom: Slažete li se s njim? 00:35

VIDEO Veleposlanica Švedske poželjela sreću Baby Lasagni: Uživali su u specijalitetima...

U srijedu navečer održalo se druženje u rezidenciji Švedske i ispraćaj našeg predstavnika Baby Lasagne na Eurosong. Ugostila ga je Anna Boda, veleposlanica Kraljevine Švedske i počastila njihovim delikatesama

Pokretanje videa...

Zagreb: Anna Boda, veleposlanica Kraljevine Švedske, organizirala je mali događaj za ispraćaj Baby Lasagne u Švedsku 06:51

VIDEO Nevjerojatne scene! Otok Susak zabijelila tuča: 'Padala je sat vremena. Nestalo je struje'

SUSAK - U četvrtak rano ujutro na otoku Susku pale su veće količine tuče. Na snimci koju je poslao čitatelj može se vidjeti da je dvorište prekrila kao snijeg. Padala je s kišom od 4 do nekih 5 ujutro. Nije nam napravila štetu, ali čuo sam da su neki susjedi ostali bez struje, ispričao nam je čitatelj.

Pokretanje videa...

Susak: Tuča sve zabijelila 01:05

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Pokretanje videa...

Skijaški skok od 291 m 02:34

VIDEO Dinamov pub kviz okupio više od 450 igrača, stigli su i prvotimci. Pogledajte atmosferu

ZAGREB - Nogometaši Dinama Martin Baturina, Sandro Kulenović, Fran Brodić, Gabriel Vidović i Tibor Halilović sudjelovali su na pub kvizu posvećenom Dinamu u Bikers Beer Factoryju u srijedu. Među čak 85 ekipa i 450 igrača zauzeli su peto mjesto. Najviše se ekipa zvalo #imalobismisla prema kampanji posvećenoj povratku Luke Modrića u plavi dres.

Pokretanje videa...

Dinamovi igrači sudjelovali na pub kvizu o Dinamu 01:56

VIDEO Prkosna Ukrajinka: Što je, Rusi? Opet gađate 'vojne' mete?! Moj kafić - Rusija 3-0!

HARKIV, UKRAJINA Rusija opet gađa 'vojne' mete. Pa je tako nastradala stambena zgrada u Harkivu i kafić u prizemlju. No vlasnica kafića Nika Hladka se ne da: 'Prvi put su udarili 29. veljače 2022. Sve smo popravili. Nakon toga ove godine u siječnju i sad opet. Ali 3-0 za nas. Ne damo se', rekla je Nika

Pokretanje videa...

Harkiv 03:14

VIDEO Snimili konje u bijegu centrom Londona: 'Vojnik je vrištao u bolovima na podu'

LONDON - Pet vojnih konja bježalo je središtem Londona nakon što su 'izbacili' sa sebe svoje jahače tijekom jutarnje vježbe. Pet osoba, uključujući vojnika koji je jahao, ozlijeđeno je u tri odvojena incidenta. Vojnik Household Cavalryja ostao je vrištati od boli nakon što je izbačen s konja. Kako piše Daily mail, jedan od konja zabio se u autobus te razbio vjetrobransko staklo, dok se drugi navodno zabio u taksi. Policija je odbjegle konje ulovila na autocesti u blizini četvrti Limehouse.

Pokretanje videa...

Konji bježali ulicama Londona 00:36

VIDEO Ovako se pije kava u Karlovcu: 'Ovo je fenomen... predmeti se sami pomiču...'

KARLOVAC - Radovi u centru Karlovca provode se u sklopu projekta gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija "Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac-Duga Resa", u vrijednosti 67 milijuna eura. Građani su se već bunili i žalili zbog oštećenja koja su nastala u samom centru tijekom radova, no nije im to jedini problem. Čini se, teško je i ono što Hrvati najviše vole, u miru popiti jutarnju kavicu. Kako to izgleda u jednom od karlovačkih kafića, pogledajte u videu.

Pokretanje videa...

Ovako se pije kava u centru Karlovca, dok traje aglomeracija 00:39

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Pokretanje videa...

Afrička prašina prekrila Atenu 00:37

VIDEO Ovo će biti novi tramvaj u Zagrebu. Moći će voziti i kad ne bude struje. Radi ga Končar...

ZAGREB - Prva tri od 20 niskopodnih tramvaja koji će činiti najnoviju ZET-ovu flotu trenutačno se nalaze u proizvodnoj liniji Končara, i to u različitim fazama dovršenosti. Pogon je u utorak obišao i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. Tramvaji su prilagođeni korisnicima u maksimalnoj mjeri. Ovoga ćemo puta imati spremnike energije koji će omogućiti određenu razinu autonomije u vožnji za slučaj da na mreži nestane napona. Slične tramvaje isporučili smo nedavno Latviji, a potpisali smo ugovore za Osijek. I za Zagreb i Osijek bit će isporučeni tijekom 2025., rekao je Josip Ninić, predsjednik Uprave Končar električnih vozila.

Pokretanje videa...

Pogon Končar 01:20

VIDEO Pogledajte kako djeca u Nairobiju plešu hrvatski drmeš!

NAIROBI - Kahithe Kiiru (38) Zagrepčanka je kenijskih korijena. U Nairobiju živi osam godina, a kćerin razred je uvježbala hrvatski ples za priredbu. Častili su se i hrvatskim specijalitetima. Pogledajte kako su maleni obučeni u hrvatske nošnje oduševili sve tradicionalnim hrvatskim drmešom.

Pokretanje videa...

Kenija, drmeš 01:41