Obavijesti

Promo sadržaj

Pariške avanture Lucije Kontić uz Huawei

Pariške avanture Lucije Kontić uz Huawei
7

Blogerica jedinstvenog stila, Lucija Kontić, svoje modne kombinacije vrlo rado pokazuje brojnim pratiteljima na Instagramu, a prilikom fotografiranja outfita najčešće je koristila profesionalni fotoaparat

Blogerica jedinstvenog stila, Lucija Kontić, svoje modne kombinacije vrlo rado pokazuje brojnim pratiteljima na Instagramu, a prilikom fotografiranja outfita najčešće je koristila profesionalni fotoaparat. Međutim, odlučila ga je zamijeniti s novim Huawei P20 Pro pametnim telefonom koji je nedavno premijerno predstavljen u Parizu gdje je prisustvovala i sama Lucija. 

Naime riječ je o pametnom telefonu koji se može pohvaliti softverom s umjetnom inteligencijom koja pomaže pri stvaranju visoko kvalitetnih fotografija. Inženjeri Huaweija opremili su P20 Pro uređaj s revolucionarnom trostrukom kamerom koja je izrađena u suradnji s Leicom, postavljajući potpuno novi standard mobilne fotografije. Sastoji se od tri objektiva i tri senzora koji zajedno rade za stvaranje kvalitetnih slika. To je uređaj koji se stane u džep, a može snimati fotografije i u najzahtjevnijim uvjetima gdje hvata sve od sitnih detalja, čak i u mraku.

Uz to Huawei P20 Pro i Huawei P20 mogu se pohvaliti i posebnom kontrolom prilikom snimanja videa gdje umjetna inteligencija omogućava preciznost i oštrinu, kao i visoku stabilizaciju bez upotrebe tronošca. 

Sve čari novog Huawei P20 Pro uređaja Lucija je imala priliku isprobati na crvenom tepihu, rame uz rame filmske zvijezde Gal Gadot, službene ambasadorice Huawei P20 serije. Ono što povezuje Gal Gadot i Luciju je Huawei P20 kao pouzdani suputnik na čiju pomoć i asistenciju mogu računati u svakom trenutku. Bilo da je riječ o automatskom prepoznavanju scene prilikom fotografiranja ili istodobnom izvršavanju naprednih aplikacija gdje umjetna inteligencija analizira navike i ponašanja te osigurava da telefon održi punu izvedbu tijekom cijelog vremena korištenja.

Ono čime je Huawei također oduševio Luciju je njegov snažan 5x hibridni zoom i prednja kamera koja fotografije snimljene izbliza, kao primjerice portrete, zamućuje pozadinski i dodatno naglašava subjekt. 

Huawei P20 Pro dostupan je kod operatera te u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.499,00 kn. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve