Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Izgrizao četvero ljudi: Ženu su priveli, pas završio u Dumovcu

Najteže je prošao muškarac u dobi od 70 godina koji je ima ugrize potkoljenice i ruke te su mu rane sašivene s nekoliko šavova, rekla je doktorica Čizmić

pas
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
181 komentara

Trojica muškarca i jedna žena koji su se našli na psa od 50-ak kilograma koji je bio, kako doznajemo, nalik na pasminu cane corso, potražili su liječničku pomoć u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju.

Žena pod čijim je nadzorom pas trebao biti privedena je na kriminalističko istraživanje, potvrdili su jutros za 24sata iz PU zagrebačke. Psa su odveli u sklonište Dumovec.

Naime, pod još neutvrđenim okolnostima pas je hodajući Ulicom Ksaver u utorak oko 16.30 sati počeo gristi ljude, jednog po jednog. U tim trenucima osim odraslih, kažu susjedi, blizu mjesta napada bilo je i djece.

Sreća u nesreći je to što je četvero ljudi koji su primljeni u Traumatološku bolnicu na sanaciju ugriznih rana, imali lakše ozljede. Od dežurne liječnice dr. Ane Čizmić doznaje se da su sanirali ozljede trojici muškarca i jednoj ženi. Dvoje od njih ima šavove, dok su ostalima očistili i sanirali rane.

ČEKA SE OČEVID Zagrebački Ksaver: Pas napao pet ljudi, završili su u bolnici

- Najteže je prošao muškarac u dobi od 70 godina koji ima ugrize potkoljenice i ruke te nekoliko šavova - rekla je doktorica Čizmić za Jutarnji list.

Policija je nakon telefonske dojave žurno krenula u potragu za psom i vlasnikom. Policajci su nedugo nakon poziva locirali opasnu životinju. Još se ne zna zašto je pas napao ljude.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message