Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Pašalić: Bedastoće su da bih mogao otići u bankrot

Ivić Pašalić je potvrdio da prodaja ne ide kako bi želio, te je tražio reprogram kredita, ali navodi da se prodaje 10 stanova što je za njega jako dobro

24sata
Foto: 24sata
10 komentara

Bivši HDZ-ovac, danas poduzetnik Ivić Pašalić priznaje da je u financijskim problemima, kao i svi građevinari u Hrvatskoj.
U naselju Odra kod Velike Gorice gdje je sagradio oko 300 stanova, za prodaju mu je ostalo njih još dvije trećine, a od banke je tražio i reprogram kredita.
- Svi građevinari pa i ja zbog krize se borimo da preživimo. Prodaja ne ide onako dobro kako bi htjeli, ali ide jer zainteresiranih ima - rekao je Pašalić. Demantira nagađanja da neće moći otplaćivati kredit ako mu se prodaja ne makne s mrtve točke, a priče o mogućem bankrotu naziva bedastoćama. Navodi da je u posljednih četiri mjeseca prodao 38 stanova i poslovnih prostora, a u fazi realizacije je još 10 stanova, što je iznenađujuće dobro za krizna vremena. U naselju se kaže uskoro otvara dječji vrtić i dućan. Iako je kriza, a neki investitori spuštaju cijene stanova, on se nije odlučio za rasprodaju jer ističe nudi kvalitetu. Cijena kvadrata u Pašalićevom naselju kreće se od 1700 do 1900 eura po kvadratu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message