Obavijesti

News

Komentari 134

Pastir (33) usred dana silovao Čehinju na Vranskom jezeru

Pastir (33) usred dana silovao Čehinju na Vranskom jezeru
1

Biciklistica je htjela vidjeti Park prirode. Manijak (33) iz Vrane ju je pratio i napao. Uspjela je pobjeći i nazvati policiju. Napadača su pritvorili i dobio je prijavu

VIDEO

Krenula je iz autokampa iz mjesta u biogradskoj okolici i mislila se provozati. Pastir (33) iz Vrane prolazio je tuda automobilom.

Neko vrijeme je pratio češku turisticu. Ona je stala i sišla s bicikla primijetivši da netko vozi za njom. Tada ju je napao. Silovao ju je na makadamskom putu uz cestu od magistrale prema Vrani u biogradskom zaleđu. Iako ju je skinuo do gola, uspjela mu se otrgnuti, zgrabiti mobitel i pozvati policiju. Policajci su se pojavili jako brzo jer su bili u blizini. Silovatelja su pronašli u autu, a žrtvu kako gola čuči u žbunju skrivajući se od manijaka.

Dobio kaznenu prijavu i priveden pritvorskom nadzorniku

Policajci su žrtvu odvezli na pregled, a njega na kriminalističko istraživanje. Dokazali su da ju je silovao pa su ga kazneno prijavili i u srijedu rano ujutro priveli pritvorskom nadzorniku.

Silovatelj je otprije poznat policiji kao naoružani piroman.

Policiji je poznat otprije

Prije dvije godine zapalio je makiju uz Vransko jezero, opožarivši tako sjeveroistočni dio jezera. Čuvao je ovce i zapalio suhu travu, nisko raslinje i šaš blizu Vranskog jezera. Tada je kazneno prijavljen za općeopasnu radnju. Na Općinskom sudu su nam rekli da je optužnica protiv njega potvrđena te da će suđenje za požar početi uskoro. U siječnju je protiv njega zbog ilegalnog držanja bombi i streljiva donesena presuda kojom se osuđuje na tri mjeseca zatvora, ali s uvjetnom na dvije godine. To znači da u dvije godine ne smije napraviti slično kazneno djelo.

Hoće li doći do opoziva uvjetne presude te hoće li zbog najnovijeg kršenja zakona morati u “stari” zatvor na tri mjeseca, odlučit će Općinski sud, prema eventualnoj povezanosti držanja ilegalnog oružja i silovanja. Napadnuta češka biciklistica u srijedu nije bila u autokampu u kojem je odsjela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa