Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pazin: Zbog nevremena urušio se krov, jedan čovjek ozlijeđen

U nevremenu je ozlijeđen jedan čovjek u Ruhcima kraj Pazina. Krov kuće se urušio, a čovjek je ostao zatrpan pod ruševinama. Centar 112 je zaprimio nekoliko dojava

Antonio Mise/HaloPix/PXL
Foto: Antonio Mise/HaloPix/PXL

Županijski centar 112 je u noći na petak zaprimio više dojava građana s područja Pazina, Poreča, Pule i Umaga o jakom vjetru koji je rušio telefonske stupove i drveće. U nevremenu je ozlijeđen jedan čovjek u Ruhcima kraj Pazina. Krov kuće se urušio, a čovjek je ostao zatrpan pod ruševinama. Izvukli su ga te prevezli u Opću bolnicu u Puli. 

Drveće je zapriječilo nekoliko cesta, a oštetio se i električni kabel u Poreču, piše iPress. Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe, Istarskih cesta i T-coma su tijekom noći bili na intervencijama. Zbog jakog juga se more prelilo preko nekoliko cesta na istarskom području koje su bile zatvorene za promet.

Nevrijeme je pogodilo i Trogir, a građane je u petak ujutro dočekala poplavljena riva. U Kaštel Starom i Kaštel Novom puhao je jak vjetar, a valovi su bili visoki i do sedam metara. Jugo je u Kaštel Starom srušio lukobran, piše Jutarnji list. 

Možda vas zanima i ovo:
Message