Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Pedofil (69) godinama silovao curicu: 'Nije zločin jer ju volim'

Djevojčica, koja sada ima 13 godina, rekla je sudu da i dalje pokušava shvatiti da nije kriva za to što joj se dogodilo. Povjerila je porotnicima da je zlostavljanje započelo kad je imala 4 godine

Foto: metro.co.uk
15 komentara

Pedofil koji je godinama silovao djevojčicu, na suđenju je ponudio opravdanje za čin. Rekao je kako to što je napravio nije silovanje jer ju je on volio.

Donald Glynn Caple (69) iz Arkansasa u Americi, uhićen je 2018. godine zbog silovanja maloljetne osobe, a u srijedu je osuđen na doživotnu kaznu zatvora, prenosi The Sun.

Tužitelji su odbili njegovu obranu te je osudili izopačenom.

Caple je uhićen zbog napada na djevojku u ožujku 2018. godine. Na ispitivanju je priznao da ju je maltretirao. 

Djevojčica, koja sada ima 13 godina, rekla je sudu da i dalje pokušava shvatiti da nije kriva za to što joj se dogodilo.

Povjerila je porotnicima da je zlostavljanje započelo kad je imala 4 godine. Od jedne prijateljice čula je za riječ "seks" i pitala Caplea što ona znači. 

NEPRAVOMOĆNO GA OSUDILI Predator mjesecima zlostavljao curicu s posebnim potrebama

Djevojčica je shvatila da je to što Caple čini pogrešno kad je imala 10 godina. Krajem 2017. godine, rekla mu je da prestane.

On nije prestao, a to ju je nagnalo da školskom savjetniku ispriča što joj se događa, koji je obavijestio nadležne službe. 

- Bio sam slab. Radio sam stvari koje nisam smio. Znao sam to. Čak sam joj pokušao reći da to ne smijemo raditi - rekao je Caple tijekom suđenja i pokušao opravdati svoje postupke time 'što ju je volio.'

Donald Glynn Caple našao je svoju žrtvu tako što je njenoj obitelji ponudio da besplatno žive u njegovoj kući, a on je onda čuvao djevojčicu i njezinog brata. Čeka ga još jedna optužnica za silovanje u susjednom okrugu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message