Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pedofila policiji odao mobitel? 'Živ im u ruke neću pasti...'

Policija je danas locirala 'Malčanskog berberina' u trenutku kada je uključio svoj mobitel koji je svih proteklih dana bio isključen. Otetu djevojčicu pronašli su u napuštenoj vikendici...

Foto: Facebook/Screenshot/24sata
120 komentara

Nakon devet dana intenzivne potrage Monika Karimanović (12) pronađena je živa. Prema pisanju srpskih medija, djevojčicu Moniku su pronašli u napuštenoj vikendici u srpskom selu Svrljiški Miljkovac.

UŽIVO: ČEKA SE UHIĆENJE SILOVATELJA Devet dana pakla: Mala Monika je iscrpljena, svjesna je svega...

Policija i dalje traga za njenim otmičarom Ninoslavom Jovanovićem. On je uspio pobjeći policiji, ali su ga navodno locirali te ga drže u tom krugu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija je danas locirala 'Malčanskog berberina' u trenutku kada je uključio svoj mobitel koji je svih proteklih dana bio isključen. Jovanović je krenuo s otetom djevojčicom ka Nišu iz okoline Knjaževca, a onda je, shvativši da ga je policija locirala u okolini sela Pasjača, pustio djevojčicu koju je 10 dana držao kao taoca. Tada je počeo bježati. Srpski mediji pišu da se pretpostavlja da će Jovanović pokušati prijeći državnu granicu i pobjeći u Bugarsku.

SRBIJA NA NOGAMA Pronašli su Moniku (12) živu u vikendici: Otmičaru još ni traga

- Dijete je u stabilnom zdravstvenom stanju, ali vidi se iscrpljenost na njoj - rekao je izvor za Kurir o stanju djevojčice.

- Živ im u ruke neću pasti - rekao joj je otmičar prije nego ju je pustio, piše Kurir.

To je navodno Monika rekla policajcima koji su je pronašli. Prema njenim riječima, Ninoslav sa sobom nosi ogroman nož.

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović izjavio je večeras da je Monika u svjesnom, stabilnom stanju i da nije životno ugrožena.

- U tijeku su sve neophodne pretrage, s psihologom, socijalnim radnikom... večeras će biti smještena u klinici zajedno s majkom i pratit ćemo njeno stanje, rekao je Radovanović novinarima.

On je dodao da je Moniki sada prije svega potreban mir, i da će još nekoliko dana biti na dječijem odjelu Kliničkog centra gdje će razgovarati s timom psihologa.

- U kontaktu smo s Ministarstvom zdravlja i važno je da bude kod nas nekoliko dana da bi se napravilo sve što je neophodno i da se pomogne njoj da ovih teških deset dana bude iza nje - napomenuo je direktor KC Niš.

Možda vas zanima i ovo:
Message