Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Pedofilka iz vrtića' mogla bi uskoro ponovo biti na slobodi

Vanessa George koja je u zatvoru od 2009. mogla bi biti slobodna za nekoliko dana. Zlostavljala je djecu u vrtiću u kojem je radila. To je i snimala, te snimke distribuirala..

Foto: Screenshot/youtube
15 komentara

'Teta iz pakla' Vanessa George u zatvoru je skoro 10 godina, a sad postoji mogućnost da je oslobode. Dobila je kaznu na neodređeno vrijeme, s tim da minimum kazne bude sedam godina, ali mogla bi biti oslobođena krajem ovog mjeseca nakon obraćanja Odboru za uvjetnu slobodu.

Trio to face court on child abuse charges | Autor: Devon and Cornwall Police/Press Association/PIXSELL Foto: Devon and Cornwall Police/Press Association/PIXSELL

Dobila je pravo još krajem 2016. godine aplicirati za puštanje, ali molba joj je tada odbijena.

Monstruoznu pedofilku Britanku Vanessu George iz Plymoutha osudili su u prosincu 2009. godine zbog pedofilije na zatvorsku kaznu. Vanessa je radila kako teta u vrtiću gdje je zlostavljala djecu. To je i snimala te fotografije razmjenjivala.  

Vanessa George je snimila stotine fotografija i video zapisa te ih putem mobitela i e-maila slala Colinu Blanchardu i samohranoj majci, bivšoj prostitutki Angeli Allen.

Trio to face court on child abuse charges | Autor: Devon and Cornwall Police/Press Association/PIXSELL Foto: Devon and Cornwall Police/Press Association/PIXSELL

Oboje je upoznala preko Facebooka, a Blancharda je prvi puta i vidjela tek u sudnici. Navodno ga je htjela zadiviti i osvojiti šaljući mu pedofilske sadržaje.

Inače, bila je u braku i imala dvoje djece, a na na sudu je priznala krivnju za sedam seksualnih napada na djecu te još šest točaka optužnice vezane uz fotografiranje zlostavljanja djece i distribuciju šokantnih fotografija.  Djecu, koja nisu bila starija od četiri godine, snimala je mobitelom od rujna 2008. do lipnja 2009. godine

Njezina je obitelj o dvostrukom životu doznala nakon njezinog uhićenja.

Možda vas zanima i ovo:
Message