Obavijesti

News

Komentari 207

Pernar siguran: Trakavica u Živom zidu će kratko trajati

Pernar siguran: Trakavica u Živom zidu će kratko trajati
1

Razlog zašto ne želimo koalirati je u nevjerodostojnosti stranaka. Obećanja su im lažna. Da smo u stvarnoj, zapadnoj demokraciji, mi bismo sutra koalirali, kaže Pernar

VIDEO

Slavlje zbog uspjeha na izborima u Živom zidu bilo je kratkog daha jer je još u izbornoj noći došlo do podjela u stranci. 

Supredsjednik Živoga zida Hrvoje Runtić, međuostalim, Ivana Lovrinovića je u intervjuu za taj list optužio za pokušaj podmićivanja nagradom od 100.000 kuna i 500 eura tjedno za šutnju o neslužbenim donacijama koje su navodno stizale u stožer Živoga zida.  Lovrinović je odbacio optužbe ocijenivši da se preko Runtića pokušava destabilizirati njihova koalicija "Jedina opcija" nakon izvrsnih rezultata na izborima.  

"Ja sam danas prvi put putem medija čuo za to što on govori. Ovo je za mene prvi glas", kazao je Ivan Pernar o tvrdnjama Hrvoja Runtića da su mu se nudile određene novčane nagrade.

"Neka ode na policiju i da dokaze ako ih ima", kazao je Pernar gostujući u Dnevniku televizije N1.

Pernar pak kaže da je situacija u Živom zidu kratkotrajna.

"Bit će jasno je li on jedan od nas ili nije, i tu će završiti cijela ova trakavica", kaže o odnosima u stranci.

"Razlog zašto ne želimo koalirati je u nevjerodostojnosti stranaka. Obećanja su im lažna. Iako je HDZ govorio da će zaustaviti ovrhu nad jedinom nekretninom, oni to neće provesti. Isto tako s obećanjem od 1000 eura po djetetu, lagali su", kazao je Pernar.

"Da smo u stvarnoj, zapadnoj demokraciji, mi bismo sutra koalirali. Ali znamo da se tim dvjema strankama ne može vjerovati."

Most nastupa po demagogiji, kaže Pernar.

"Sjećam se kad je Most govorio da će se najprije dogovoriti reforme i njihov redoslijed, a onda će se pričati o kadrovskim rješenjima. U konačnici se samo razgovaralo o kadroviranju, a reforme ništa. Sad imamo nastavak te agonije."

Kaže da je Lovrinović u cijeloj priči onaj stariji, iskusniji i malo racionalniji.

"Mi smo mlađi, idealisti smo i držimo se svoje riječi. No, kada bi nas HDZ razuvjerio, reagirao na svoje u kriminal umočene članove, pokrenuo proces provjere zakona o HNB-u, kad bi pokrenuo izlazak iz EU i NATO-a... U takvim okolnostima bi mogli razmisliti o podršci. Ovako na slijepo vjerovati na riječ nije dobro. HDZ stalno tvrdi da se promijenio, ali uvjeravam vas da će nastaviti s istom politikom."

Lovrinović ima svoj izbor i životni put, kaže Pernar, "ali mogu vam reći da Živi zid neće koalirati s HDZ-om, jedino pod ludim teorijama. Znači, u teoriji postoji mogućnost, ali u stvarnosti je nema", kazao je o eventualnoj situaciji kada bi se dio stranke odlučio prikloniti HDZ-u ako formira vlast.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa