News

Komentari 87

Peternel o fotografiji: Slobodno napadajte, no dajte malo bolje. Uzalud vam trud, sve sam rekao

Peternel o fotografiji: Slobodno napadajte, no dajte malo bolje. Uzalud vam trud, sve sam rekao

Igor Peternel je u svojoj Facebook objavi obrazložio fotografiju koja se u utorak proširila društvenim mrežama. Poručio je kako je "poklanjanje jedne ulice" poduzetniku i tad i sad za njega bila loša odluka

Igor Peternel iz Domovinskog pokreta na Facebooku se oglasio oko fotografije koja se pojavila u javnosti, a na kojoj se vidi kako je došao podržati prosvjede u Varšavskoj ulici, gdje se prosvjedovalo protiv dizanja rampe za garažu prije točno 11 godina. 

Prosvjednike je tada vodio Tomislav Tomašević, lider stranke Možemo!, a njega i njegovu stranku ovih dana Škoro, ali i Peternel sinoć u emisiji Otvoreno prozivaju da su ekstremna ljevica, za koju se ne zna tko ih financira.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

Dragi moji NGO komarci,

ako ja kažem da je prije deset godina u srpnju bilo vruće, a Tomašević također utvrdi da je bilo vruće, to ne znaci da ja podržavam Tomaševića niti Tomašević mene. Utvrđujemo da je bilo vruće! I da smo taj dan bili na vrućini!

Uostalom uvreda za njih je konfabulirati da bih ja koji se deset godina s njima borim, tumačim javno tko ih financira i kojega najviše preziru , njih podržavao. To je čak perverzno!

Poklanjanje jedne ulice, javne površine privatnom poduzetniku i tada i sada za mene je losa i koruptivna odluka.

Dakle uzalud vam trud svirači- jučer sam rekao istinu o vama, poprilično vas uzdrmao i nastavit ću dalje govoriti.

Vi slobodno napadajte, ali dajte bar malo bolje! Ovo je bezveze!

Najčitaniji članci