Obavijesti

News

Komentari 82

Peternel pobjesnio na 'bivšeg prijatelja': Prebacilo te Nino, nisi čovjek, sram te može biti!

Peternel pobjesnio na 'bivšeg prijatelja': Prebacilo te Nino, nisi čovjek, sram te može biti!
1

'Želim ti uspjeh i sreću na izborima! Trebat će ti jer vidim da si nažalost zbog toga spreman izgubiti dostojanstvo i gospodstvo! Prebacilo te Nino', poručio je Peternel Raspudiću

VIDEO

Čini se kako je između Igora Peternela, člana Škorinog Domovinskog pokreta, drugog na listi te stranke i nezavisnog Mostovog kandidata Nine Raspudića puknulo prijateljstvo.

Raspudić je jučer u emisiji Otvoreno Peternelu spočitnuo to što je ovaj bio član SDP, a rasprava nije stala na tome.

Lučić: Iz Hrvatske nitko ne bježi; Raspudić: Opasan sam HDZ-u...
Lučić: Iz Hrvatske nitko ne bježi; Raspudić: Opasan sam HDZ-u...

Peternel je reagirao te napisao Raspudiću kako mu nekad nije smetalo što mu je pomagao u promociji knjige te je objavio fotografiju s njim iz tog vremena. Otkrio je kako ga je Raspudić tada toliko hvalio da mu je bilo neugodno, a da je sad 'promijenio ploču'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Raspudiću je još rekao da mu je 'ljevičarska karirana košulja godinama bila zaštitni znak', a da medijsku batinu nikad nije osjetio.

Peternelovu objavu prenosimo u cijelosti. 

Nino Raspudić bi zbog prava na pobačaj ukidao Ustavni sud...
Nino Raspudić bi zbog prava na pobačaj ukidao Ustavni sud...

- Taj kojega si večeras ničim izazvan (mi se mostom ne bavimo) osim paničnim strahom za uspjeh svoje žene, u Otvorenom prozvao da je bio član SDPa, upravo taj ti je prijateljski pomagao promovirati knjigu po Hrvatskoj. Bas mene nepodobnoga si zvao, a ne svoje sadašnje stranačke kolege! Zanimljivo! Tada ti pogrešna epizoda iz moje ne bas bliske prošlosti nije ni najmanje smetala! Organizirao sam ti između ostalog i promociju u Novskoj ! I predavanje u Okrugljaku! Hvalio si me na tim prezentacijama toliko da mi je čak neugodno bilo! Isticao moju višegodišnju predanost promociji antitotalitarnosti i zalaganje za bolje društvo! Nudio mi kasnije na pregovorima da budem s tobom na listi! Sada odjednom promjena! Mene kojeg nema u studiju napadaš, a zanimljivo je kako u predstavnika HDZa Ivu Lučića gledaš poput pitome ptičice i niti jednom s njim ne uđeš u polemiku!

Jandroković Raspudiću: 'Ja nisam farizej ni licemjer'
Jandroković Raspudiću: 'Ja nisam farizej ni licemjer'

E moj Raspudiću, možeš ljevičarsku kariranu košulju koja ti je godinama bila zaštitni znak kako bi se dodvorio mainstreamu, onom mainstreamu kojeg si prozivao, a istodobno očajnički želio da te prihvati, možeš zamijeniti za crno odijelo i sivu kravatu, ali ne možeš promijeniti činjenicu si jedini Tzv. konzervativac koji je preživio sve promjene na javnoj televiziji pa čak i teror Radmana! Ti si bez problema savjesti nastupao na javnoj televiziji dok sam se ja borio da Karolina Vidović Krišto ne dobije otkaz! Konzervativac koji je prihvatljiv RTLu i Weekend medija festivalu, lijevo -liberalnim oazama šunda! Prihvatljiv si zato sto se nikada poput Hasanbegovića, Željke Markić, Bartulice pa čak i mene nisi za ništa konkretno javno izložio. Nikada medijsku batinu nisi osjetio! Uvijek u zavjetrini filozofske salonske rasprave! I naravno uz honorar!

U kampanji se najbolje vidi WHO is WHO in the ZOO! I pogotovo tko je kakav čovjek!
Imaš spiku , ali nisi čovjek!
Sram te bilo!
Želim ti uspjeh i sreću na izborima! Trebat će ti jer vidim da si nažalost zbog toga spreman izgubiti dostojanstvo i gospodstvo!
Prebacilo te Nino!

P.S. Ovo nije poziv medijima za sučeljavanje! S gospodinom vise nemam o čemu razgovarati! - stoji u objavi Igora Peternela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1