Obavijesti

News

Komentari 1

Petero zastupnika primilo prijetnje zbog Bandića?

Petero zastupnika primilo prijetnje  zbog Bandića?
3

Pero Kovačević iz HSP-a i njegove kolegice iz oporbe u zagrebačkoj Gradskoj skupštini dobili su prijeteća pisma. Opominju ih jer blate M. Bandića

VIDEO

Stara gaduro, ti ćeš brzo krepati, bit ćeš sačekana i pitanje je hoćeš li poživjeti do Božića i Nove Godine. A ostale čekaju jake građevinske šipke. Budući da ste se dotakli i Dinama, akcija je u tijeku, čekaju vas i završit ćete gore nego Malnar i Žagar, ukratko je sadržaj prijetnji koje su na stranačke adrese primile HNS-ove Alenka Košiša Čičin Šain i Morana Paliković-Gruden, HSP-ovac Pero Kovačević te HDZ-ovke Danira Bilić i Katarina Fuček. Oni su svi oporbeni zastupnici u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. U pismu, koje je pisano sitnim starinskim rukopisom, kao motiv prijetnji navodi se “njihovo sranje i blaćenje čelnih ljudi Sabora, zagrebačkog Holdinga, Milana Bandića i članova poglavarstva”.
- Zanimljivo je da omotnica nije imala žig, a u stranku u Ilici ju je uručio poštar. Proslijedit ću ih policiji - kazala je ogorčena Alenka Košiša Čičin Šain.
-Zamislite, život može potrajati, ali može brzo i na razne načine i završiti- dio je poruke koja je dospjela u poštanski sandučić Pere Kovačevića. Na omotnici također nema poštanskog žiga.
- Opominju me da prestanem napadati Bandića i izmišljati nepostojeće afere koje krnje ugled tog dobrog čovjeka - kaže Kovačević, koji se nije pretjerano uzbudio, ali je incident prijavio Državnom odvjetništvu. Iz izvora bliskih Državnom odvjetništvu doznali smo da su prijeteća pisma proslijedili na obradu u policiju.
- Apsolutno osuđujemo bilo kakav pritisak i prijetnje i neka institucije pravne drževe odrade svoj posao - rekla je glasnogovornica zagrebačkog gradonačelnika Iva Mia Erak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...