Obavijesti

News

Komentari 73

Petrina: "Petrov je tek obični trojanski konj HDZ-a. Fuj, fuj!"

Petrina: "Petrov je tek obični trojanski konj HDZ-a. Fuj, fuj!"
2

Primoštenski načelnik je razočaran što se gradonačelnik Metkovića Božo Petrov sastao s Karamarkom, a dva dana ranije je govorio kako ne želi pričati s HDZ-om

VIDEO

Primoštenski općinski načelnik i županijski vijećnik Stipe Petrina obrušio se na gradonačelnika Metkovića Božu Petrova zbog njegovog sastanka sa šefom HDZ-a Tomislavom Karamarkom

Petrina ga je nazvao "običnim trojanskim konjem HDZ-a" i rekao kako je razočaran. Zasmetalo ga je, naime, što je Petrov samo nekoliko dana prije sastanka s Karamarkom izjavio kako ne želi razgovarati s HDZ-om.

- U srijedu navečer u Omišu, uoči izbora, gdje smo došli podržati nezavisnog Kovačića, Petrov mi se kleo da s HDZ-om ne želi razgovarati. Samo dva dana poslije sastaje se s Karamarkom. O, moralu, o, čovječnosti, gdje si? Neka mi nitko ne reče - to je politika. J..... vas takva politika. Vidite gdje nas je dovela. Bljak, bljak. Toliko o nezavisnom Petrovu. Pa uvik mi je bilo sumnjivo čime je to Petrov zaslužio da se iz ničega i radi ničega vine u nacionalnu orbitu... Od samog početka sam znao da je Petrov nečiji Trojanac. Pa bez pomoći HDZ-a sigurno ne bi pobijedio u Metkoviću. Eto, sad vraća dug. Fuj!, napisao je na svom Facebook profilu Petrina.

Božo Petrov (Foto: Tino Jurić/Pixsell)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Petrov je objasnio kako se s Karamarkom sastao u Opuzenu zbog problema koje im županijska vlast stvara s Domom zdravlja, i da se tu ne radi ni o kakvoj koaliciji. No, Petrina to ne prihvaća:

- Nema potrebe, Božo, da ideš u koaliciju s HDZ-om, ti njima ne trebaš za to, trebaš im da budeš “zec” koji će u izbornim jedinicama pokupiti određen broj glasova i na taj način HDZ-u, uz pomoć D’Hontove metode omogućiti nekoliko mandata više. To je tvoja uloga u svemu, zavesti biračko tijelo da stvarno nezavisnim listama oduzme jedan broj glasača i tako im otežaš prolaz - napisao je.

Nije trebalo dugo čekati za odgovor Petrova, također na Facebooku:

SVI TREBAMO BITI SPREMNI PODREDITI SE OPĆEM INTERESU

G. Petrina je meni simpatična osoba. Nosi nešto dječje u sebi. U vrlo kratkom vremenu će se smijati, a potom žestoko ljutiti, a opet sutra truditi sve zaboraviti. I sve to bez bilo kakve intervencije s druge strane smile emoticon

Zbog toga ne mogu reći da me pogađaju njegove teške riječi, iako mi je žao što tako misli. Isto kao što bi mi bilo žao da je to došlo od nekog drugog, a da ne znam čime sam povrijedio tu drugu osobu.

Volio bih kad bi se on odmaknuo od ustaljene šablone i umjesto traženja lidera prepoznao da je došlo vrijeme u kojem svi trebamo biti jednaki. Zbog toga svatko od nas uključenih u ovu inicijativu nezavisnih lista treba biti jednako spreman u potpunosti podrediti se javnom interesu.

Osim toga, vjerujem da ćemo svi sazreti barem toliko da dijalog koristimo za rješavanje eventualnih problema. Što prije smjestimo u ropotarnicu povijesti komunikaciju pismima ili samoinicirane medijske obračune (u svrhu stjecanja pokojeg političkog boda) kao vrste adekvatne komunikacije, to imamo više izgleda preživjeti gospodarski Armageddon koji nam visi nad glavom.

I dalje ništa ne zamjeram g. Petrini, i želim mu uspjeh u svemu što mu je bitno. Nadam se da će jednom, kad to vrijeme dođe, smoći snage i prihvatiti da je pogriješio u ovim optužbama. Predivno je gledati najmlađe kad s toplim poluosmijehom priznaju krivnju. Šteta je "samo" u tome, što ovo nije igra za tu dob, što ovo sve uopće ne smije biti igra.

Božo Petrov

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.