Obavijesti

Promo sadržaj

Petrol vas vodi na romantični vikend u hotel Lone u Rovinju

Petrol vas vodi na romantični vikend u hotel Lone u Rovinju
1

Dovoljno je biti kreativan i na Facebook-u Petrola napisati što biste sve napravili za ljubav. Nagrada u hotelu Lone se može iskoristiti od 14. do 16. veljače, a osvojiti će je najkreativniji odgovor

Napokon nam je stigao najromantičniji vikend u godini. Vjerojatno razmišljate kako provesti petak i Dan zaljubljenih, kada je tradicija da svoje partnere i partnerice iznenadite nekom lijepom gestom ili poklonom. Jedan lanac benzinskih postaja - Petrol - jednostavno obožava Dan zaljubljenih i već tradicionalno organizira veliku akciju za zaljubljene Ljubav je na Petrolu. I ne samo to. Najsretniji će osvojiti genijalan dar - romantičan vikend u Rovinju, u luksuznom hotelu Lone. A kako do nagrade? Jednostavno.

Na Petrolovom Facebook-u  napišite nešto najluđe što biste napravili za ljubav ili što biste napravili za voljenu osobu, dodajte #LjubavJeNaPetrolu i možda baš vi i voljena osoba idete na super vikend u Rovinj! Ne zaboravite #LjubavJeNaPetrolu je obavezan hashtag!

Nagrada se može iskoristiti od 14. do 16. veljače, a uključuje bogat buffet doručak, Choose Well = Eat Well večeru od tri slijeda za dvije osobe u restoranu ResoLution, čokoladne praline i butelju pjenušavog vina koji će se poslužiti u sobi, Muscle Melt – dubinsku masažu s losionom za opuštanje mišića (50 minuta) za nju i njega, Olive Scrub – piling za tijelo maslinovim uljem (50 minuta) za nju i njega. To nije sve. Petrol vas časti i s 10% popusta na dodatne wellness tretmane i neograničeno korištenje Wellness & Spa centra, najam bicikla (na 4 sata jednom tijekom boravka, ovisno o raspoloživosti). Osim toga, dobitnicima će biti omogućena i rana prijava ili kasna odjava (ovisno o raspoloživosti), ali i upgrade u višu kategoriju sobe (ovisno o raspoloživosti).

Grupa Petrol posluje u Republici Hrvatskoj od 1996. godine kada je osnovana tvrtka Petrol d.o.o. U Hrvatskoj danas ima 109 benzinskih postaja, koje su raspoređene po svim županijama.

Sretno svim zaljubljenima! Ime sretnog dobitnika bit će objavljeno 11. veljače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.