News

Komentari 3

Petry: 'Milinović zadnjih dana kleveće, laže i napada mene, moju obitelj i pokojnog oca'

Petry: 'Milinović zadnjih dana kleveće, laže i napada mene, moju obitelj i pokojnog oca'

Ernest Petry, kandidat HDZ-a za ličko senjskog župana ističe da njegov protukandidat Darko Milinović stvara neviđeni politički cirkus, a da on ne namjerava biti dio toga

 - Nakon što je u proteklih 20 godina sustavno zapostavljao interese i dobrobit građana Ličko-senjske županije, dosadašnji župan nastavlja s istom praksom i u posljednjim tjednima uoči drugog kruga izbora. Darko Milinović u nedostatku programa i projekata te svjestan izbornog poraza koji mu slijedi svu svoju energiju, umjesto na komunikaciju s biračima, usmjerava na stvaranje medijske predstave i neviđenog političkog cirkusa čega ne namjeravam biti dio.

Uz navedeno, posljednjih dana svjedočimo nizu iznesenih laži, kleveta i ničim izazvanih napada na mene, moju obitelj i pokojnog oca od strane g. Milinovića te nemam namjeru svoje vrijeme i energiju trošiti na takav način komunikacije koji neće donijeti ništa dobrog za život naših sugrađana - stoji u priopćenju Ernesta Petryja, kandidata za ličko senjskog župana.

Ističe kako je od početka kampanje svakodnevno u komunikaciji s građanima diljem županije te da je usmjeren na predstavljanje programa i razgovor o konkretnim problemima s kojima se suočavaju njegovi sugrađani, a koji su rezultat dvadesetogodišnje vladavine aktualnog župana.

 - I svu svoju energiju u narednim danima namjeravam usmjeriti upravo tim aktivnostima, obilasku svih gradova i općina, u razgovoru s građanima kako bismo zajedno pokrenuli našu županiju. Uvjeren sam kako će sve to prepoznati i naši sugrađani 30. svibnja, kada će za župana odabrati osobu koja brine o njima, a ne osobu koja je unazadila našu županiju i želi od ovih izbora napraviti predstavu za javnost umjesto da se fokusira na to kako učiniti život svakog stanovnika Ličko-senjske županije boljim - zaključio je u priopćenju Petry.

Najčitaniji članci