Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pevec nastavio generalno sponzorstvo boksačkog saveza

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je produžio ugovor s Hrvatskim boksačkim savezom te tako drugu godinu za redom dao podršku krovnoj instituciji hrvatskog boksa. Ugovor je potpisan na godinu dana

Foto: Pevec

Izuzetno smo sretni što već drugu godinu zaredom možemo podržati razvoj ove plemenite vještine u Hrvatskoj. S obzirom na bogatu i uspješnu povijest hrvatskog boksa, ovom gestom želja nam je potaknuti i mlade osobe da se počnu baviti sportom te da budućnost hrvatskog boksa bude jednako uspješna kao i prošlost“, izjavio je tijekom potpisivanja ugovora Jurica Lovrinčević, predsjednik uprave Pevec d.d. 

Zahvalu povodom nastavka suradnje te brige za hrvatski boks, ali i razvoj sporta u Hrvatskoj izrazio je i predsjednik HBS-a Bono Bošnjak. “Ponosni smo što je Pevec prepoznao  rad i trud našeg saveza tijekom svih ovih godina. Mi smo okrenuti budućnosti i stvaranju još boljih rezultata, a ova kontinuirana podrška najbolji je poticaj na ostvarivanje još boljih rezultata“, izjavio je Bošnjak. 
Tijekom potpisivanja ugovora u pozadini se odvijao sparing seniorske reprezentacije za Europske igre te ekipe koja se natječe u Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i žene. Uz sportaše, konferenciji su prisustvovali potpredsjednik HBS-a Mladen Mikolčević te „Šaka sa Srednjaka
“, Željko Mavrović koji je ujedno i sportski direktor boksačke reprezentacije. 

Foto: Pevec

Kao i svaki profesionalni sportaš znam da je podrška jedan od ključnih faktora uspjeha. Sretni smo što je Pevec prepoznao naš rad i što nam daje podršku da nastavimo nizati vrhunske profesionalne rezultate“, naglasio je Mavrović. Dodao je kako mu je velika želja da i mlađi naraštaji osjete zadovoljstvo osvajanja naslova svjetskih i europskih prvaka. 

Suradnja će uvelike pomoći i tijekom naredne godine u kojoj nas između ostaloga čekaju svjetska prvenstva za žensku i mušku seniorsku reprezentaciju te mnogi međunarodni turniri“, kazao je potpredsjednik HBS-a Mikolčević. 

Foto: Pevec

Direktorica sektora marketinga i korporativnih komunikacija Pevec d.d. Ivana Plemenčić opisala je Hrvatsku kao malenu zemlju koja ima mnogo kvalitetnih sportaša te istaknula kako se njihov razvoj mora i dalje poticati. „Mnogobrojnim projektima pokazujemo ne samo da smo društveno osviještena tvrtka, već i da podupiremo organizacije poput HBS-a koje mlade ljude usmjeravaju prema sportu. Naš je cilj pružiti što je moguće kvalitetnije uvjete za rad, a samim time i doprinijeti kvaliteti života u zajednici. Smatramo da je sport važan faktor za razvitak svake mlade osobe i upravo zato smo veseli što nastavljamo uspješnu suradnju s jednim ovako važnim hrvatskim sportskim savezom.

Podsjetimo, Pevec d.d. konstantno ulaže u razvoj sporta u Hrvatskoj, pa tako je ranije ove godine, potpisavši sponzorski ugovor, postao glavni pokrovitelj Hrvatskog paraolimpijskog odbora te tako uvelike olakšao put do Tokia hrvatskim paraolimpijcima. 
 

Tema: Promo sadržaj

Message