Obavijesti

Promo sadržaj

Pevec obilježio nadolazeći prvi dan proljeća

Pevec obilježio nadolazeći prvi dan proljeća
4

Taktovi irskog plesova i podjela maćuhica obilježile druženje na zagrebačkoj špici

Tvrtka Pevec d.d. je i službeno obilježila prvi dan proljeća na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića, uz podjelu sadnica maćuhica te nastup plesne skupine „Celtic Fantasy“ i „Skelly Dancer“ koji su otplesali popularne Irske plesove na posebnom drvenom parketu brenda „Tarkett“. 

Mi u Pevecu s nestrpljenjem iščekujemo proljeće s obzirom na to da je Pevec već godinama vodeća destinacija za asortiman vrtne mehanizacije, alata i pribora, bilja i sadnica. Ovim putem htjeli smo dobre vibracije proljeća prenijeti i na Trg Petra Preradovića te tako izaći iz okvira naših trgovačkih centara“ izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević. 

Proljeće službeno počinje sljedeći tjedan, a ovim događajem Pevec je pozdravio najljepši dio godine koji je ispred nas. Drago mi je da su naši sugrađani pozitivno reagirali na ovaj događaj i vjerujem kako će ovakva događanja postati tradicija u našem poslovnom sustavu“  istaknula je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija u Pevecu, Ivana Plemenčić. 

Pevec d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac prisutan na tržištu od 1990. godine te posluje u svim krajevima Hrvatske. Nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa, birati između više desetaka tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.